*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.922 LALEZAR' Alıntı: geldin geldim.. bahçeye çıktık biras dolaşalım diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışın hava al 🙂 evet aynen gldim geldin afiyet olsun canım
LALEZAR' Alıntı: geldin geldim.. bahçeye çıktık biras dolaşalım diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışın hava al 🙂 evet aynen gldim geldin afiyet olsun canım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.924 LALEZAR' Alıntı: varmı bi gelişme adet olmadın dimi daha .. Genişletmek için tıkla ... yok olmadım daha ay inş olmam ya
LALEZAR' Alıntı: varmı bi gelişme adet olmadın dimi daha .. Genişletmek için tıkla ... yok olmadım daha ay inş olmam ya
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.925 gizemli kıs' Alıntı: iyi yapmışın hava al 🙂 evet aynen gldim geldin afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla ... Sağol tatlım, naber bakim nasılsın 🙂
gizemli kıs' Alıntı: iyi yapmışın hava al 🙂 evet aynen gldim geldin afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla ... Sağol tatlım, naber bakim nasılsın 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.926 LALEZAR' Alıntı: heyyyy misafirler girin içeride sohbet edelim yaaaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... sakin kız 🙂 sesini duyan gelir şimdi merak etme
LALEZAR' Alıntı: heyyyy misafirler girin içeride sohbet edelim yaaaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... sakin kız 🙂 sesini duyan gelir şimdi merak etme
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.927 gizemli kıs' Alıntı: yok olmadım daha ay inş olmam ya Genişletmek için tıkla ... Hımmm senin 2 simiş daha var yani, ben 28 gibi kalmış aklımda da.. Hadi inşallah olmazsında canım bi süpriz patlatırsın bu ay..
gizemli kıs' Alıntı: yok olmadım daha ay inş olmam ya Genişletmek için tıkla ... Hımmm senin 2 simiş daha var yani, ben 28 gibi kalmış aklımda da.. Hadi inşallah olmazsında canım bi süpriz patlatırsın bu ay..
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.928 LALEZAR' Alıntı: Sağol tatlım, naber bakim nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi canım bizde yemekten geldik işte bakayım bi gelişmelere varmı diye dedim sen i gördüm sen nasılsın
LALEZAR' Alıntı: Sağol tatlım, naber bakim nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi canım bizde yemekten geldik işte bakayım bi gelişmelere varmı diye dedim sen i gördüm sen nasılsın
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.929 bu misafirlerden biri eminedir, biri sabırsızımdır, diğeri de herkes olabilir
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.930 gizemli kıs' Alıntı: iyi canım bizde yemekten geldik işte bakayım bi gelişmelere varmı diye dedim sen i gördüm sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hafif bi kırgınlık dışında iyiyim allaha şükür.. Çok hafiftende göğüslerim acımaya başladı, adetten 1 hafta öncesinde öyle olur hep ... 🙂
gizemli kıs' Alıntı: iyi canım bizde yemekten geldik işte bakayım bi gelişmelere varmı diye dedim sen i gördüm sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hafif bi kırgınlık dışında iyiyim allaha şükür.. Çok hafiftende göğüslerim acımaya başladı, adetten 1 hafta öncesinde öyle olur hep ... 🙂