Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar ya sizce bu mide bulantım ara sıra neden olmuştur tansiyonummu düşüyo acaba baş dönmeside oluyor sizce nedendir ???? 😕

İnşallah HAMİŞLİKTENDİRRRRRRRRRRR.. 🙂
Canım seni bilmem ama benim adet önceside böyle belirtilerim olur senin olurmuşdu daha önce bilmiyorum ama, belki üşütmüş olabilirsin, ama tekrar diyorum İNŞALLAHHHHHHHHHH HAMİŞSİNDİR 🙂

selam kızlar hastaneden geldim 1 kilo vermişim.gebeliğin toplamında 15 kilo almıştım.20 günde 1 kilo vermişim.yani toplamda aldığım kilo 14e düştü 🙂

H. geldin canım, ay dert ettiğin şeye bak, hamiş kalsakta bizde kilolar alsak keşkeeee 🙂

İNŞ AYSEGÜLÜM ONDANDRRRRR 🙂 LALEZARIM bende ilk üşüttm diye düşündüm ama üsüten bi insan gün içinde bulantı çeker ben 2 gün sabahları çektim dünde evdeydim ben sabah kalkrken oldu bidahada olmadı hiç ay inş canım inş hamileyimdir adet zmanım geldimi blli olcak artk

ben 2 araba değiştirip gidiyorum ya hastaneye yeni bi dr gelmişti hastaneye benden 1 yaş büyük 28 haftalık hamile.bana diyo ki o kadar uzaktan nasıl geliyorsun ben cesaret edemiyorum uzak hastaneye evimin yanındaki hastanede takip ediliyorum diyor

Tatlılarım ben çıkıyorum benim çooooooooook acıkmış telefon etti yemeği hazırla diye..
Hepinizi çok çok öptüm kendinize iyi bakın tamam mııııııııııı 🙂

inş canım daha 1 sene oldu bebek fikri daha zmanım var ne zman olursa olcak artık sabır gerek

evet canım zaten bir süre sonra insan akışina bırakiyo yani çok bekleyneler mesala ben