İnşallah HAMİŞLİKTENDİRRRRRRRRRRR.. 🙂
Canım seni bilmem ama benim adet önceside böyle belirtilerim olur senin olurmuşdu daha önce bilmiyorum ama, belki üşütmüş olabilirsin, ama tekrar diyorum İNŞALLAHHHHHHHHHH HAMİŞSİNDİR 🙂
İnşallah HAMİŞLİKTENDİRRRRRRRRRRR.. 🙂
Canım seni bilmem ama benim adet önceside böyle belirtilerim olur senin olurmuşdu daha önce bilmiyorum ama, belki üşütmüş olabilirsin, ama tekrar diyorum İNŞALLAHHHHHHHHHH HAMİŞSİNDİR 🙂
İNŞ AYSEGÜLÜM ONDANDRRRRR 🙂 LALEZARIM bende ilk üşüttm diye düşündüm ama üsüten bi insan gün içinde bulantı çeker ben 2 gün sabahları çektim dünde evdeydim ben sabah kalkrken oldu bidahada olmadı hiç ay inş canım inş hamileyimdir adet zmanım geldimi blli olcak artk
ben 2 araba değiştirip gidiyorum ya hastaneye yeni bi dr gelmişti hastaneye benden 1 yaş büyük 28 haftalık hamile.bana diyo ki o kadar uzaktan nasıl geliyorsun ben cesaret edemiyorum uzak hastaneye evimin yanındaki hastanede takip ediliyorum diyor
yok kız ondan değil.aşırı kilo almıştım bu şeker yüzünden bebek için ve doğum için sıkıntı olacaktı o gidişat.şimdi şeker takibi tedavisi ve diyeti sayesinde kilo almıyorum ona seviniyorum.
siz de hamiş olun inşaallah dasiz de göbüşlü şişkolar olun he he he