canımm çok üzüldümm yaaaa inş ameliyat çokkk başarılı geçer en kısa zamnada alırsın meleğini kucağina en azından sorunu ne olduğunu bilmek te iyi bişey ama sebebsiz infertilite daha zor bizim niye olmuyo cevap yokk ama olmuyo bir türlü rabbim yardımcınız olsun inş çok güzel haberlerle gelirsinn bitanemmm
Yok canım üzülecek bişi değil, çok küçük bi ameliyat, 15-20 dk içinde hallediyorlarmış, epidural yapıyorlarmış hiç zahmeti yok gibi, biraz sonrasında canı yanabilir, ondan korkuyorum erkekleri bilirsin işte nazlarından yanına varılmaz... 🙂
bende alcam canım takip etcem ya geçen ay dr knrtle gttgmde klomen al kullan dediler ama gerekte duymuyorum dr daha yeni karar verdiniz senelerce hamile kalamayanlar var dedi ama karar sizin dedi ben istemedim
Yok canım üzülecek bişi değil, çok küçük bi ameliyat, 15-20 dk içinde hallediyorlarmış, epidural yapıyorlarmış hiç zahmeti yok gibi, biraz sonrasında canı yanabilir, ondan korkuyorum erkekleri bilirsin işte nazlarından yanına varılmaz... 🙂
hahah allah seni neyapmasn bundan bile komedi çıkarabiliyon yaa senin yanındakiler yaşlanmaz be kankiiii
inşş hayırlısıyla atlatır eşin ve sonucu sağlklı bir bebiş olur güzelimmmm
bende alcam canım takip etcem ya geçen ay dr knrtle gttgmde klomen al kullan dediler ama gerekte duymuyorum dr daha yeni karar verdiniz senelerce hamile kalamayanlar var dedi ama karar sizin dedi ben istemedim
allah razı olsunn bitanem ne kadar çok seviliyomuşumm ya gerçektenmi canım benimm onuda çok seviyorumm çok iyi bir kısss yaaaaa
hahah allah seni neyapmasn bundan bile komedi çıkarabiliyon yaa senin yanındakiler yaşlanmaz be kankiiii
inşş hayırlısıyla atlatır eşin ve sonucu sağlklı bir bebiş olur güzelimmmm