senin çatlayan gööbüşünü yerimm ben napim pc bozuk gece eşim biraz kurcalamış yarın nete gir dedi bende kızdım gece gece dalga geçiyo diyo baktım açıldı ama yne kapanıyo arada nasılsın bakimmm
senin çatlayan gööbüşünü yerimm ben napim pc bozuk gece eşim biraz kurcalamış yarın nete gir dedi bende kızdım gece gece dalga geçiyo diyo baktım açıldı ama yne kapanıyo arada nasılsın bakimmm
hoşgeldinn kankimmmmmmm çok özledim seniiiiiiiiiiii
Ayyy bende ösledim fıstığım yaaaaaa, bide öyle çok merak ettim ki aklıma kötü kötü şeyler geldi hep, bazen sırf seni görebilir miyim diye girip girip foruma baktım durdum, nihayet çıktın ortaya.. 🙂
oyyyy canımm benim birsürü kişi merak etmiş beni hatta meil atmiş hayal forumdakiler merak ediyo diye allah hepinizden razı olsunn ya eşin ameliyatmı olcakk nmiye bitanemmmm konu dişi kaldım kusura bakma
canımm çok üzüldümm yaaaa inş ameliyat çokkk başarılı geçer en kısa zamnada alırsın meleğini kucağina en azından sorunu ne olduğunu bilmek te iyi bişey ama sebebsiz infertilite daha zor bizim niye olmuyo cevap yokk ama olmuyo bir türlü rabbim yardımcınız olsun inş çok güzel haberlerle gelirsinn bitanemmm
oyyyy canımm benim birsürü kişi merak etmiş beni hatta meil atmiş hayal forumdakiler merak ediyo diye allah hepinizden razı olsunn ya eşin ameliyatmı olcakk nmiye bitanemmmm konu dişi kaldım kusura bakma