hanamm gülyüzlüde burdaymıışşşşşş bebem yeni görüom senii
pirenses bende pkoluydum canım 3 ay yumurtlamamıştım sonra yumurtlamışımki normal yoldan hamiş kaldım pko takılcak bişi değil o evladiyelik bi durum genetik yanii
evet gülüm ben 1 hafta sonra test yaptim benimki ikiside direk net cikti ama seniny asadigin bu test olaiyni ablamd yasamisti ve hamileydi ins bebegin tutunmustur sana cnm allahtan dilegim odur dualarim seninle ve tüm istiyenlerle🙂
kan testi yaptırmıcam perşembe gunu eşım dk gıdelım dıyom ben gıtmıyom bır daha test yapıp sonra gıtcem
inşallah canım bak ben bu ay hamışsem bal corek otu tarcın yedım 10 kadar bıde hurma cok yedım bıde sen dene canım
evet gectı ayın 20 mısındeydı benım duzensız oluyor puko var dun test yaptım sılık cıktı normal yolla hamiş kalcamı sanmıyom dk yumurtlama catlama olmuyor demişti ama kasık larımda batma acıma goğuslerım acıyor nebıleyım ya
evet tatlim ayni dedikleriniy asadi her yapmasinda silik cikti sonra kan testi yapti onunla ortaya cikmistii bide düsünsene doktorlarda yok hamis degilsin diyordu test bi avr gösteriyor bide yok gösteriyordu en sonunda kan yoluyla ortaya cikmisti bence sende yap en kisa zamanda
Gizemli kıs............................2 Ekim Lalezar................................5 Ekim Cey82..................................5 Ekim Ecce ...................................6 Ekim Dilara1................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim Ela naz .............................15 Ekim Şimall............................... 16 Ekim Azade...............................17 Ekim Gülker..............................18 Ekim Semre...............................20 Ekim Sılam_nisa...........................22 Ekim Dentnurse..........................23 Ekim Sabırsızım..........................25 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
canım benim samimiyetine yürekten inanıyorum.
çok çalışıyorum hakketten ama iş çalışmayla bitmiyor ki. demek ki hayırlısı böyleymiş diye sakin olmaya çalışıyorum🙁
patlamaya hazır bir bomba gibiyim. bişey olsa da avazım çıktığı kadar bağırsam, ağlasam, bişeylere vursam kırsam diye fırsat kolluyorum.
bu akşam eve gidene kadar iyi olmalıyım. bitanecik kocamı da üzmek istemiyorum🙁