evet gectı ayın 20 mısındeydı benım duzensız oluyor puko var dun test yaptım sılık cıktı normal yolla hamiş kalcamı sanmıyom dk yumurtlama catlama olmuyor demişti ama kasık larımda batma acıma goğuslerım acıyor nebıleyım ya
kan testi yaptırmıcam perşembe gunu eşım dk gıdelım dıyom ben gıtmıyom bır daha test yapıp sonra gıtcem
inşallah canım bak ben bu ay hamışsem bal corek otu tarcın yedım 10 kadar bıde hurma cok yedım bıde sen dene canım
evet gectı ayın 20 mısındeydı benım duzensız oluyor puko var dun test yaptım sılık cıktı normal yolla hamiş kalcamı sanmıyom dk yumurtlama catlama olmuyor demişti ama kasık larımda batma acıma goğuslerım acıyor nebıleyım ya
pirenses benim doktorum normal yoldan bebegin olmaz dedi iki yumurtaliklarinda kis var önlüyor dedi ve aradan 1 ay gecti hamile kaldim normal yoldan yüce rabbim verdigi zaman her ne engel olursa olsun yok oluyorr ins. senin doktorunda yanilir en kisa zamanda
kızlar ben oluşuma hamıle kaldımda ramazanlıktı bırde sekız gun gecınce test yapmıştım sılık pembe cıkmıştı bunda 7 gun gecınce yaptım buda sılık ama pembe değil o t nın altında cızgı var
pirenses benim doktorum normal yoldan bebegin olmaz dedi iki yumurtaliklarinda kis var önlüyor dedi ve aradan 1 ay gecti hamile kaldim normal yoldan yüce rabbim verdigi zaman her ne engel olursa olsun yok oluyorr ins. senin doktorunda yanilir en kisa zamanda
hanamm gülyüzlüde burdaymıışşşşşş bebem yeni görüom senii
pirenses bende pkoluydum canım 3 ay yumurtlamamıştım sonra yumurtlamışımki normal yoldan hamiş kaldım pko takılcak bişi değil o evladiyelik bi durum genetik yanii
evet gülüm ben 1 hafta sonra test yaptim benimki ikiside direk net cikti ama seniny asadigin bu test olaiyni ablamd yasamisti ve hamileydi ins bebegin tutunmustur sana cnm allahtan dilegim odur dualarim seninle ve tüm istiyenlerle🙂
hanamm gülyüzlüde burdaymıışşşşşş bebem yeni görüom senii
pirenses bende pkoluydum canım 3 ay yumurtlamamıştım sonra yumurtlamışımki normal yoldan hamiş kaldım pko takılcak bişi değil o evladiyelik bi durum genetik yanii
nebılıyım dk oyle dyınce ınsanın normal yolla hamiş olcana ınanamıyor ama herşey allahın elınde sen kacını gun yapmıştın canım senınkı net cıkmıştımıydı testtın