Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bende iim canım nası oliim bebeğim sen bi an önce kan testi yaptır hayatım
kan testi yaptırmıcam perşembe gunu eşım dk gıdelım dıyom ben gıtmıyom bır daha test yapıp sonra gıtcem
aminnnnnnnnn tatlımmm inş bende senin güzel haberlerini alıcam bu sefer üzülmek yerine güldüğünü görücem duarım seninlee kuşumö benimmm
inşallah canım bak ben bu ay hamışsem bal corek otu tarcın yedım 10 kadar bıde hurma cok yedım bıde sen dene canım
pirenses gününmü gectiki kan testi yaptircaksin cnm
evet gectı ayın 20 mısındeydı benım duzensız oluyor puko var dun test yaptım sılık cıktı normal yolla hamiş kalcamı sanmıyom dk yumurtlama catlama olmuyor demişti ama kasık larımda batma acıma goğuslerım acıyor nebıleyım ya

pirenses benim doktorum normal yoldan bebegin olmaz dedi iki yumurtaliklarinda kis var önlüyor dedi ve aradan 1 ay gecti hamile kaldim normal yoldan yüce rabbim verdigi zaman her ne engel olursa olsun yok oluyorr ins. senin doktorunda yanilir en kisa zamanda

kızlar ben oluşuma hamıle kaldımda ramazanlıktı bırde sekız gun gecınce test yapmıştım sılık pembe cıkmıştı bunda 7 gun gecınce yaptım buda sılık ama pembe değil o t nın altında cızgı var

hanamm gülyüzlüde burdaymıışşşşşş bebem yeni görüom senii
pirenses bende pkoluydum canım 3 ay yumurtlamamıştım sonra yumurtlamışımki normal yoldan hamiş kaldım pko takılcak bişi değil o evladiyelik bi durum genetik yanii

nebılıyım dk oyle dyınce ınsanın normal yolla hamiş olcana ınanamıyor ama herşey allahın elınde sen kacını gun yapmıştın canım senınkı net cıkmıştımıydı testtın