selam kızlar bu saatte kimse yok biliyorum ama ben adet oldum onu bildiricektim cok üzgünüm yine yaaa sabahı bile beklemedi ama 27 sayılır bende 27 günde bir adet oluyorum sanırım 23 yada 24 gibi yeni tarih cok gerginim hesap yanlış olabilir listeye eklerseniz sevinirim dr yolu göründü bana dua edin bana ne olur yoruldum artık yaaa allah yardım etsin herkeze iyi geceler herkeze
ben anlatıyım normal dogum yaptım ılk dogumum suyum geldı doguma gıttım cok zor oldu tam 12 saat sancı cektım ama sonu guzeldı dunyalar tatlısı bır oglum olmustu ıkıncıde hıc sancının geldıgını felan anlamadım ev tasıyodum oturup dınlenınce anladım sancımın oldugunu 3 saat sancı cektıkten sonra ıkıncı oğlumu kucagıma aldım
kocam dünden beri evde çok hasta olmuş halsiz ateşi vardı felan fıstık neyse şimdi iyi bugün evde bende ona kahvaltı hazırlıcam şimdi güzel güzel yesin diee siz naparsınız bakem nerelerdesinizzzz hatun kişilerrr
kocam dünden beri evde çok hasta olmuş halsiz ateşi vardı felan fıstık neyse şimdi iyi bugün evde bende ona kahvaltı hazırlıcam şimdi güzel güzel yesin diee siz naparsınız bakem nerelerdesinizzzz hatun kişilerrr
Sabırsızım...........................28 Eylül Sılam_nisa...........................28 Eylül Gizemli kıs............................2 Ekim Lalezar................................5 Ekim Cey82..................................5 Ekim Ecce ...................................6 Ekim Dilara1................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim Ela naz .............................15 Ekim Şimall............................... 16 Ekim Azade...............................17 Ekim Gülker..............................18 Ekim Semre...............................20 Ekim Dentnurse..........................23 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Pekar..........................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)