Mavişim Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.361 sabırsızım' Alıntı: ivet, yordular valla. neysseki iki gün yatış🙂 ohh yerim o fıstığı ben🙂 benim yaşım da 30. neyi varmış yaşın. ümidini kaybetme yeter🙂 hiç aşılama, tüp bebek denediniz mi? biz aşılama denedik olmadı. tüp bebek te ben istiyoruma ma eşim istemiyor. Genişletmek için tıkla ... hayır canım hiç bişey denemedik eşim diyor ki önce basit tedaviler denensin ondan sonra diyor onlar daha ben rahim filmi istedi dr onu yaptırmadım cok yüzeysel tedavi oldum sonra bıraktım ramazan bayram derken 3 ayda öyle gecti
sabırsızım' Alıntı: ivet, yordular valla. neysseki iki gün yatış🙂 ohh yerim o fıstığı ben🙂 benim yaşım da 30. neyi varmış yaşın. ümidini kaybetme yeter🙂 hiç aşılama, tüp bebek denediniz mi? biz aşılama denedik olmadı. tüp bebek te ben istiyoruma ma eşim istemiyor. Genişletmek için tıkla ... hayır canım hiç bişey denemedik eşim diyor ki önce basit tedaviler denensin ondan sonra diyor onlar daha ben rahim filmi istedi dr onu yaptırmadım cok yüzeysel tedavi oldum sonra bıraktım ramazan bayram derken 3 ayda öyle gecti
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.362 sabırsızım' Alıntı: pirensescim hoşgeldin canım. inşallah güzel haberlerle geldin... kızlar ben çıkmak zorundayım. Pazartesi görüşebilmek dileğiyle. öpüyorum hepinizi kocaman🙂 Genişletmek için tıkla ... güle güle canım kendine iyi bak sende öpüldün
sabırsızım' Alıntı: pirensescim hoşgeldin canım. inşallah güzel haberlerle geldin... kızlar ben çıkmak zorundayım. Pazartesi görüşebilmek dileğiyle. öpüyorum hepinizi kocaman🙂 Genişletmek için tıkla ... güle güle canım kendine iyi bak sende öpüldün
mimozaciceği Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.363 sabırsızım' Alıntı: pirensescim hoşgeldin canım. inşallah güzel haberlerle geldin... kızlar ben çıkmak zorundayım. Pazartesi görüşebilmek dileğiyle. öpüyorum hepinizi kocaman🙂 Genişletmek için tıkla ... tmm cnm kendine dikkat et görüşürüz öptüm güle güle
sabırsızım' Alıntı: pirensescim hoşgeldin canım. inşallah güzel haberlerle geldin... kızlar ben çıkmak zorundayım. Pazartesi görüşebilmek dileğiyle. öpüyorum hepinizi kocaman🙂 Genişletmek için tıkla ... tmm cnm kendine dikkat et görüşürüz öptüm güle güle
Sammy_haa Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.364 çıkanlar see u görüşürüz öpüyorum kalanlar burdayız dimi 🙂
Mavişim Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.365 cıkan arkadaşlar sonra görüşürüz yeni gelenler hoş geldiniz safalar getirdiniz
pirenses Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.366 sabırsızım' Alıntı: pirensescim hoşgeldin canım. inşallah güzel haberlerle geldin... kızlar ben çıkmak zorundayım. Pazartesi görüşebilmek dileğiyle. öpüyorum hepinizi kocaman🙂 Genişletmek için tıkla ... gizemli kıs' Alıntı: hoşgeldin prenses saol iyim sen naslsın adt oldunmu ? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım yok olmadım ama benım umudum yok gule gule sabırsızım🙂
sabırsızım' Alıntı: pirensescim hoşgeldin canım. inşallah güzel haberlerle geldin... kızlar ben çıkmak zorundayım. Pazartesi görüşebilmek dileğiyle. öpüyorum hepinizi kocaman🙂 Genişletmek için tıkla ... gizemli kıs' Alıntı: hoşgeldin prenses saol iyim sen naslsın adt oldunmu ? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım yok olmadım ama benım umudum yok gule gule sabırsızım🙂
mimozaciceği Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.367 kızlar bende cıkıyorum kendinize cok iyi bakın kocaman öpüldünüz byyy
pirenses Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.368 anlatın kızlar ben yokken neler oldu baya yazmışsınız okuyamadım ayşe gullden ne haber
pirenses Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.369 mimozaciceği' Alıntı: kızlar bende cıkıyorum kendinize cok iyi bakın kocaman öpüldünüz byyy Genişletmek için tıkla ... dur kız yenı geldım daha nere gıdıyonyastık savaşı
mimozaciceği' Alıntı: kızlar bende cıkıyorum kendinize cok iyi bakın kocaman öpüldünüz byyy Genişletmek için tıkla ... dur kız yenı geldım daha nere gıdıyonyastık savaşı
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.370 pirenses' Alıntı: ıyıyım canım yok olmadım ama benım umudum yok gule gule sabırsızım🙂 Genişletmek için tıkla ... test falan yapmadınmı canım
pirenses' Alıntı: ıyıyım canım yok olmadım ama benım umudum yok gule gule sabırsızım🙂 Genişletmek için tıkla ... test falan yapmadınmı canım