selam kızlarrr bişi sorcam ssk ile ilgili bilenler bi cevap yazarmı bana lütfen şimdi benim sskm bugün bitti çünkü işten çıktıktan 100 gün sonra bitiyo ssk benimde bugün bitti eşimin ssksıda sadece ağustosta 8 günlük yatmış ve yeni başlatılmış eşim beni ne zaman sskdan üstüne geçirebilir yani ben ne zaman yararlanabilirim onunn ssksından bilen varmı
semoşcum mrb canım. eskiden 120 gün sigorta yatmış olması gerekiyordu ama şimdi tam bilmemkle birlikte büyük ihtimalle doğru hatırlıyorum 30 gün yatmış olması yeterli
inşallah hamileyimdir ama artık her ay yıkılmaktan adet olsanda şaşmam hep böyle umut oluyor içimde sonra yıkılıyorum yaaa yoruldum artık salıyorum ipin ucunu yaaa allah ne derse o oluyor kısmet
dentnurse...........................27 Eylül Sabırsızım........................28 Eylül sılam_nisa..........................28Eylül Gizemli kıs.........................2 Ekim Lalezar................................5 Ekim Cey82..................................5 Ekim Ecce .....................................6 Ekim dilara1..................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim ela naz ..............................15 Ekim Şimall................................ 16 Ekim Azade...................................17 Ekim Gülker.................................18 Ekim Semre...................................20 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr)
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr)
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa.........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil.......................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Lovely ..................................25 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Pekar..........................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül...........................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ............................... 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
selam kızlarrr bişi sorcam ssk ile ilgili bilenler bi cevap yazarmı bana lütfen şimdi benim sskm bugün bitti çünkü işten çıktıktan 100 gün sonra bitiyo ssk benimde bugün bitti eşimin ssksıda sadece ağustosta 8 günlük yatmış ve yeni başlatılmış eşim beni ne zaman sskdan üstüne geçirebilir yani ben ne zaman yararlanabilirim onunn ssksından bilen varmı
hg cnm nasılsın bebiş nasıl.eşinin ssk yeni başladıysa en az 30 günü doldurması gerekiyor senin ssk dan yararlanabilmen için .şuan eşinin ssk sına gecebilirsin ama yararlanamazsın beklemen gerekiyor cnm dikkat et kendine ve bebişe
semoşcum mrb canım. eskiden 120 gün sigorta yatmış olması gerekiyordu ama şimdi tam bilmemkle birlikte büyük ihtimalle doğru hatırlıyorum 30 gün yatmış olması yeterli
fudelyacım bende senin gibi 120 diye biliodum bi soriyim dedim işl 30 gündür peki 30 gün peş peşe dimi hani şimdi 8 günlük ağustos yatmış yaaa o önemli değil eylül 30 yatıcak dimi ayy bende buldum ya seni ssk memuresi gibi soruyorum
canım o zaman geçirme işlemlerini bi an önce yapalım malum ssk git gel git gel bitmez işler beni gidicem eşim mi gidicek onu bilen varmı ayy ne soru sordum yaaa kusura bakmayın kızlar