ben gibi olsan ne yaparsın kocam hep kadınlarla işi bu ne yapayım hep seğişik kılıklara giriyorum her gece o gelmeden gigin makyaj sac yap güzel karşıla adamı ben ne yapayım hayatı böyle geciyor hastaları ayırt edemesin ki zamanında sevgilisi olup gelende vardır içlerinde belkide
aynı durum bende de var kızlar...esım bayanlarla ıcıce calısıyor ve bırak hergun degısık guzel cekıcı kadınlar goruyor ama ben alıstım cunku o benım esım benı sevıyor benımle beraber....sevıldıgını yanı bunları bıldıkce sorun yoktur dıyorum.....
bak gizemli onu bu konuda huzursuz edersen daha cok itersin erkente bu konular cok özür ama eşşek aklına karpuz kabu sokmak gibi aklına bile getirme onun bunları görsende görmemişin gibi yap o kişiyi kendini yesende eşine belli etme cok politikacı ol arkadaşım biz kadınlar bu sıkıntıları cok yaşıyoruz uyanık ol
bak basaramamıs ama....kocan senın bunu aklından cıkarma...eger alabılecek kapasıtede olsaydı olurdu.....tam tersı sen onu gordugun anda cok yaklassaydın esıne o kıskanclıktan ölürdü🙂
uzulmene degmez elın kadını ıcın bosver takılma sakın sen esıne ve ıkı kısılık aılene sahıplen yeter....
alamdı canım alamazda eşimin beni sevdiğine eminim zaten hiç süpem olmadı bu konuda senin dedğin gibi akşam eve erken gideyim güzel yemek hazırlayım anlatym ona neden böyle oldugumu sarılayım öpeyim sonra
alamdı canım alamazda eşimin beni sevdiğine eminim zaten hiç süpem olmadı bu konuda senin dedğin gibi akşam eve erken gideyim güzel yemek hazırlayım anlatym ona neden böyle oldugumu sarılayım öpeyim sonra
yürübe kocum benim kim tutar seni allah yardımcın olsun arkadaşım eşine seni cok sevdiğim için kıskandım ama sonra hatalı olp seni kırdıgımı anladım seni cok seviyorum kocacığım bizi allah istemeden kimse ayıramaz de sarıl öp cilveleş iste kız