*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.232 dentnurse' Alıntı: kızlar sonunda zaman bulup girebildim yaaa yeni hamişlere allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bebek istiyenlerede tez zamanda allah versin bana da aminnnn Genişletmek için tıkla ... amin amin inşşşşşşşşşşşşşşş
dentnurse' Alıntı: kızlar sonunda zaman bulup girebildim yaaa yeni hamişlere allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bebek istiyenlerede tez zamanda allah versin bana da aminnnn Genişletmek için tıkla ... amin amin inşşşşşşşşşşşşşşş
betül_betül Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.233 dokuz haftalık olduk sayılır mıde bulantılarım cok yoruyo benı bırde yorulunca heryerım agrıyor sen adet oldunmu canımcım ya
dokuz haftalık olduk sayılır mıde bulantılarım cok yoruyo benı bırde yorulunca heryerım agrıyor sen adet oldunmu canımcım ya
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.234 gizemli kıs' Alıntı: nasılsınız kızlar Genişletmek için tıkla ... ıyıyım gızemlı sen nasılsın?
Mavişim Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.235 gizemli kıs' Alıntı: hoşgeldin canım iyim işlerden vakit buldum bakayım bi dedim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi be canısı ne olsun beklemedeyim işte gün sayıyorum 3 yada 4 günüm var ama hiç bir belirtim yok
gizemli kıs' Alıntı: hoşgeldin canım iyim işlerden vakit buldum bakayım bi dedim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi be canısı ne olsun beklemedeyim işte gün sayıyorum 3 yada 4 günüm var ama hiç bir belirtim yok
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.236 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım gızemlı sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim sayılır canım bnde başım agrıyor biraz
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım gızemlı sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim sayılır canım bnde başım agrıyor biraz
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.237 dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam canım hosgeldın.... ayşegüüll' Alıntı: ohhh maşşallah allah nazarlardan korusunn kocaman olmuş tamam tatlımmm fırsat buldukça gelirimm duarınızda unutmayınn Genişletmek için tıkla ... amın canım...herzaman dualarımdasınnnn......
dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam canım hosgeldın.... ayşegüüll' Alıntı: ohhh maşşallah allah nazarlardan korusunn kocaman olmuş tamam tatlımmm fırsat buldukça gelirimm duarınızda unutmayınn Genişletmek için tıkla ... amın canım...herzaman dualarımdasınnnn......
Mavişim Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.238 betul_betul' Alıntı: dokuz haftalık olduk sayılır mıde bulantılarım cok yoruyo benı bırde yorulunca heryerım agrıyor sen adet oldunmu canımcım ya Genişletmek için tıkla ... betülcüğüm merhaba sen yeni hamişsin belirtin olmuşmuydu biraz yazarmısın anladınmı hamiş oldugunu
betul_betul' Alıntı: dokuz haftalık olduk sayılır mıde bulantılarım cok yoruyo benı bırde yorulunca heryerım agrıyor sen adet oldunmu canımcım ya Genişletmek için tıkla ... betülcüğüm merhaba sen yeni hamişsin belirtin olmuşmuydu biraz yazarmısın anladınmı hamiş oldugunu
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19.239 dentnurse' Alıntı: iyi be canısı ne olsun beklemedeyim işte gün sayıyorum 3 yada 4 günüm var ama hiç bir belirtim yok Genişletmek için tıkla ... ayyyy dün konuştugumuz gibi sılamla inş hamilesindir sen ya adet olmazsın umarım canm
dentnurse' Alıntı: iyi be canısı ne olsun beklemedeyim işte gün sayıyorum 3 yada 4 günüm var ama hiç bir belirtim yok Genişletmek için tıkla ... ayyyy dün konuştugumuz gibi sılamla inş hamilesindir sen ya adet olmazsın umarım canm
Mavişim Hamiş Melek 24 Eylül 2010 #19.240 gizemli kıs' Alıntı: ayyyy dün konuştugumuz gibi sılamla inş hamilesindir sen ya adet olmazsın umarım canm Genişletmek için tıkla ... inşallah canım yaa olursam cok uzun bir tedavi beni bekliyor zaten artık tam teşekküllü bir hastaneye giderim yeter oyalandım
gizemli kıs' Alıntı: ayyyy dün konuştugumuz gibi sılamla inş hamilesindir sen ya adet olmazsın umarım canm Genişletmek için tıkla ... inşallah canım yaa olursam cok uzun bir tedavi beni bekliyor zaten artık tam teşekküllü bir hastaneye giderim yeter oyalandım