Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

teşekkürler gizemli kıs bana destek olduğun için. hani insan hayal kurar ama o hayalleri gerçekleşmezya bende hep öyle hissediyorum.allahıma çok şükürki birtanecik nar tanem nurtanem oğlum var. ama ikincisi hayal oldu benim için sizleri yani hamile kalamayanları çok iyi anlıyorum hamile olmayanlar (erkekler)bizi hiç anlamıyor galiba.

aynen canım şükr bi evladın var onda moral bulabilrsin ikinciside hayrlısıyla gelir inş ogluna br kardeş gelir erkekler anlıyo ama anlamazlıktan geldi onlar için herşey toz pembe aman olur diyolar genel erkekler ama kadınlar en ince ayrıntısını her dakka her saniye düşünüyo maleseff 😕

Ah yazık ya.Hanımlar bugün acı bir haber aldım az önce.Kardeşimin ortakuldan beri arkadaşının hanımının annesi 52 yaşında az önce kansere yenik düştü.

O yüzden ne acılar var.Bu bebek işinide zamana bırakmak lazım.Kafayı takmamak lazım.

başınız sagolsun evet kafadan atman lazm o işi allah laik gördüğü zman yeri geldiği zman herkese bbek veriyor

başınız sağolsun.
doğru haklısın. kafaya takmamak lazım. beni gaddar olarak düşünmeyin arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem.ölümde doğumda allahın emri bu bir doğa kanunu dünyanın her tarafında bir sürü bebek doğuyor bir sürü insan ölüyor bir çok insan evleniyor bir çok insan boşanıyor.vb. bir çok örnek var. bir çok insan mutlu oluyor seviniyor. bir çok insan hüzünlenip kederlere boğuluyor. bunlar her zaman oluyor ve hep olacak. yaşamın bir parçası.sonra herşey unutuyluyor.ve hayat devam ediyor. çalıştığım ortamda biz allaha emenet çalışıyoruz. bir çok feci ölümler duydum hatta birtanesi ile karşılaştım.ama iiki birebir görmedim kafayı yerdim herhalde
herkese iyi geceler. Allaha emanet olun.
iyi geceler.