T tatlı cadım Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.951 kızlarr cıkıyorum bende hazırlanmam gerek....hoscakalın.....
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.952 Bilgemelek' Alıntı: bak baklım :9 Genişletmek için tıkla ... bilgemelekçim yanlıs anlamadıysam ilk dogumun sezeryan oldu bunu normalmi yapmak istysn
Bilgemelek' Alıntı: bak baklım :9 Genişletmek için tıkla ... bilgemelekçim yanlıs anlamadıysam ilk dogumun sezeryan oldu bunu normalmi yapmak istysn
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.953 tatlı cadım' Alıntı: kızlarr cıkıyorum bende hazırlanmam gerek....hoscakalın..... Genişletmek için tıkla ... görüşürz canım iyi eglenceler size afyet olsun şimdiden 🙂
tatlı cadım' Alıntı: kızlarr cıkıyorum bende hazırlanmam gerek....hoscakalın..... Genişletmek için tıkla ... görüşürz canım iyi eglenceler size afyet olsun şimdiden 🙂
Bilgemelek Aktif Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.954 tatlı cadım' Alıntı: kızlarr cıkıyorum bende hazırlanmam gerek....hoscakalın..... Genişletmek için tıkla ... güle güle tatlımm gizemli kıs' Alıntı: bilgemelekçim yanlıs anlamadıysam ilk dogumun sezeryan oldu bunu normalmi yapmak istysn Genişletmek için tıkla ... evet ilki sezeryan oldu ,çünkü normal olamadı , bunu da kısmet diyorum ama notmal yapamam yine herhalde
tatlı cadım' Alıntı: kızlarr cıkıyorum bende hazırlanmam gerek....hoscakalın..... Genişletmek için tıkla ... güle güle tatlımm gizemli kıs' Alıntı: bilgemelekçim yanlıs anlamadıysam ilk dogumun sezeryan oldu bunu normalmi yapmak istysn Genişletmek için tıkla ... evet ilki sezeryan oldu ,çünkü normal olamadı , bunu da kısmet diyorum ama notmal yapamam yine herhalde
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.955 Bilgemelek' Alıntı: güle güle tatlımm evet ilki sezeryan oldu ,çünkü normal olamadı , bunu da kısmet diyorum ama notmal yapamam yine herhalde Genişletmek için tıkla ... hmmm anladım canım hayrlsı olsun sag salim almayı nasip etsin allahım kucagına
Bilgemelek' Alıntı: güle güle tatlımm evet ilki sezeryan oldu ,çünkü normal olamadı , bunu da kısmet diyorum ama notmal yapamam yine herhalde Genişletmek için tıkla ... hmmm anladım canım hayrlsı olsun sag salim almayı nasip etsin allahım kucagına
Bilgemelek Aktif Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.956 gizemli kıs' Alıntı: hmmm anladım canım hayrlsı olsun sag salim almayı nasip etsin allahım kucagına Genişletmek için tıkla ... aminn canım hepimize inşaallah meryem senigördüm ama çıkmam lazım eşim geldi , gizemli hoşçakalll
gizemli kıs' Alıntı: hmmm anladım canım hayrlsı olsun sag salim almayı nasip etsin allahım kucagına Genişletmek için tıkla ... aminn canım hepimize inşaallah meryem senigördüm ama çıkmam lazım eşim geldi , gizemli hoşçakalll
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.957 Bilgemelek' Alıntı: aminn canım hepimize inşaallah meryem senigördüm ama çıkmam lazım eşim geldi , gizemli hoşçakalll Genişletmek için tıkla ... inş canım görüşürüz
Bilgemelek' Alıntı: aminn canım hepimize inşaallah meryem senigördüm ama çıkmam lazım eşim geldi , gizemli hoşçakalll Genişletmek için tıkla ... inş canım görüşürüz
M meryem214434 Aktif Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.958 gülegüle bilgemelek sonra görüşürüz.merhaba kızlar