T tatlı cadım Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.841 LALEZAR' Alıntı: Oyyyy oyyy oyyyyy romantik bi akşam geçecek haaaa, hamiş olmasaydın arkası güzel olurdu ama Genişletmek için tıkla ... kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂
LALEZAR' Alıntı: Oyyyy oyyy oyyyyy romantik bi akşam geçecek haaaa, hamiş olmasaydın arkası güzel olurdu ama Genişletmek için tıkla ... kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.842 ohhhhh bol bol sohbet edilmi$ 🙂 nabersiniz ?? fazla kalamicam!!
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.843 Bilgemelek' Alıntı: biri beni mi çağırdıııı ???? ohh be , çok sevindğim , şimdi geçmişi okuyordum da üzülmüştüm okuduklarıma , güzel haber son sayfadaymış 🙂 Ayşegülden haber yok mu hala???????????????? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂
Bilgemelek' Alıntı: biri beni mi çağırdıııı ???? ohh be , çok sevindğim , şimdi geçmişi okuyordum da üzülmüştüm okuduklarıma , güzel haber son sayfadaymış 🙂 Ayşegülden haber yok mu hala???????????????? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.844 LALEZAR' Alıntı: Goçlar gibi anadolu yakası tabikide 😀 Genişletmek için tıkla ... heee burada ağaçları sallanırken görüyorum ama öyle fırtına gibi görünmüyor. dışarı çıkıp bakmak ta yemedi🙂
LALEZAR' Alıntı: Goçlar gibi anadolu yakası tabikide 😀 Genişletmek için tıkla ... heee burada ağaçları sallanırken görüyorum ama öyle fırtına gibi görünmüyor. dışarı çıkıp bakmak ta yemedi🙂
Bilgemelek Aktif Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.845 sabırsızım' Alıntı: aşağısı kalabalık kızlar🙂 bilgemelek, eminegelin yakaladım sizi🙂 nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım çok şükür sen nasılsın , seni de okudum ama hiiç bişicik sölemicem , Lalezar gerekenleri en güzel şekilde söylemiş ve diğer arkadaşlar da, neyseki sen de kendini toparlamışsın.Bir daha ööle şeyler duymayalım hıııı 🙂 tatlı cadım' Alıntı: kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂 Genişletmek için tıkla ... yaa ben o konuda çoook dertliyim benim cnm hiiç istemiyo 🙁
sabırsızım' Alıntı: aşağısı kalabalık kızlar🙂 bilgemelek, eminegelin yakaladım sizi🙂 nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım çok şükür sen nasılsın , seni de okudum ama hiiç bişicik sölemicem , Lalezar gerekenleri en güzel şekilde söylemiş ve diğer arkadaşlar da, neyseki sen de kendini toparlamışsın.Bir daha ööle şeyler duymayalım hıııı 🙂 tatlı cadım' Alıntı: kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂 Genişletmek için tıkla ... yaa ben o konuda çoook dertliyim benim cnm hiiç istemiyo 🙁
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.846 eminegelin' Alıntı: ohhhhh bol bol sohbet edilmi$ 🙂 nabersiniz ?? fazla kalamicam!! Genişletmek için tıkla ... kalsan şaşırırdım zaten🙂 haberler sende. anlat bakalım. kızımız nasıl? sen nasılsın? yardımcın nasıl, kolay anlıyor mu? ...........
eminegelin' Alıntı: ohhhhh bol bol sohbet edilmi$ 🙂 nabersiniz ?? fazla kalamicam!! Genişletmek için tıkla ... kalsan şaşırırdım zaten🙂 haberler sende. anlat bakalım. kızımız nasıl? sen nasılsın? yardımcın nasıl, kolay anlıyor mu? ...........
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.847 tatlı cadım' Alıntı: kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi tatlı cadm çok sevindim senin adına güzl bi gece olcak desene 🙂
tatlı cadım' Alıntı: kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi tatlı cadm çok sevindim senin adına güzl bi gece olcak desene 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.848 sabırsızım' Alıntı: ayyy kıyamam🙂 afferin enişteye🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım sagolasın...... Bilgemelek' Alıntı: biri beni mi çağırdıııı ???? ohh be , çok sevindğim , şimdi geçmişi okuyordum da üzülmüştüm okuduklarıma , güzel haber son sayfadaymış 🙂 Ayşegülden haber yok mu hala???????????????? Genişletmek için tıkla ... kısssssssss taaaaaaaaaaaaa oglen cagırmıstım ama gec geldın🙂 evet sımdı gırdım haberı yazayım dedım bende... hala haber yok.....maalesef......
sabırsızım' Alıntı: ayyy kıyamam🙂 afferin enişteye🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım sagolasın...... Bilgemelek' Alıntı: biri beni mi çağırdıııı ???? ohh be , çok sevindğim , şimdi geçmişi okuyordum da üzülmüştüm okuduklarıma , güzel haber son sayfadaymış 🙂 Ayşegülden haber yok mu hala???????????????? Genişletmek için tıkla ... kısssssssss taaaaaaaaaaaaa oglen cagırmıstım ama gec geldın🙂 evet sımdı gırdım haberı yazayım dedım bende... hala haber yok.....maalesef......
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.849 tatlı cadım' Alıntı: kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayyy yok kız ondan değil, hani şehvet açısandan dedim Ayyyy ağzıma acı biber sürün benim
tatlı cadım' Alıntı: kızzzzzzzzzzz hamıslık var dıye kadınlık yok muuuuuuu eger kendımı ıyı hıssedersem olabılır o dedıgın canım🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayyy yok kız ondan değil, hani şehvet açısandan dedim Ayyyy ağzıma acı biber sürün benim
Bilgemelek Aktif Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.850 eminegelin' Alıntı: ohhhhh bol bol sohbet edilmi$ 🙂 nabersiniz ?? fazla kalamicam!! Genişletmek için tıkla ... selam cnm , sen nasılsınn? LALEZAR' Alıntı: Hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoş gördüüüükkkk...
eminegelin' Alıntı: ohhhhh bol bol sohbet edilmi$ 🙂 nabersiniz ?? fazla kalamicam!! Genişletmek için tıkla ... selam cnm , sen nasılsınn? LALEZAR' Alıntı: Hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoş gördüüüükkkk...