LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.831 gizemli kıs' Alıntı: vala canım güzel haber alcam gibime geliyo bugn senden gelmesin o haber 🙂 Genişletmek için tıkla ... Benden bu aralar gelse gelse, midemin gurultuları gelir
gizemli kıs' Alıntı: vala canım güzel haber alcam gibime geliyo bugn senden gelmesin o haber 🙂 Genişletmek için tıkla ... Benden bu aralar gelse gelse, midemin gurultuları gelir
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.832 LALEZAR' Alıntı: Slm canım hoş geldinnnnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... sabırsızım' Alıntı: tatlıcadım daha iyisin inşallah. kocacından haber var mı? Genişletmek için tıkla ... hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂
LALEZAR' Alıntı: Slm canım hoş geldinnnnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... sabırsızım' Alıntı: tatlıcadım daha iyisin inşallah. kocacından haber var mı? Genişletmek için tıkla ... hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.834 LALEZAR' Alıntı: Değil, süt midenin bir numaralı ilacı canım yaaaaa 🙂 Senile aynı bölgedeyiz, orda yokmu fırtına Genişletmek için tıkla ... hımmm ben de tam tersi zararlı diye biliyordum. çünkü benim miğdemi ağrıtıyor süt🙂 benim bölge karışık. anadolu yakasında çalışıp avrupa yakasında oturuyorum. hangi benim bölge🙂
LALEZAR' Alıntı: Değil, süt midenin bir numaralı ilacı canım yaaaaa 🙂 Senile aynı bölgedeyiz, orda yokmu fırtına Genişletmek için tıkla ... hımmm ben de tam tersi zararlı diye biliyordum. çünkü benim miğdemi ağrıtıyor süt🙂 benim bölge karışık. anadolu yakasında çalışıp avrupa yakasında oturuyorum. hangi benim bölge🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.835 tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂 Genişletmek için tıkla ... Oyyyy oyyy oyyyyy romantik bi akşam geçecek haaaa, hamiş olmasaydın arkası güzel olurdu ama
tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂 Genişletmek için tıkla ... Oyyyy oyyy oyyyyy romantik bi akşam geçecek haaaa, hamiş olmasaydın arkası güzel olurdu ama
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.836 tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyy kıyamam🙂 afferin enişteye🙂
tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂 Genişletmek için tıkla ... ayyy kıyamam🙂 afferin enişteye🙂
Bilgemelek Aktif Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.837 tatlı cadım' Alıntı: lalezarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr meryemmmmmmmmmmmmmmmm aysegullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bılgemelekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mrs.mmmmmmmmmmmmmmmmmm(gercı okulda ama) ızgıllllllllllllllllllllllllll Genişletmek için tıkla ... biri beni mi çağırdıııı ???? tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂 Genişletmek için tıkla ... ohh be , çok sevindğim , şimdi geçmişi okuyordum da üzülmüştüm okuduklarıma , güzel haber son sayfadaymış 🙂 Ayşegülden haber yok mu hala????????????????
tatlı cadım' Alıntı: lalezarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr meryemmmmmmmmmmmmmmmm aysegullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bılgemelekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mrs.mmmmmmmmmmmmmmmmmm(gercı okulda ama) ızgıllllllllllllllllllllllllll Genişletmek için tıkla ... biri beni mi çağırdıııı ???? tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlarrrr.... ıyıyım sabırlım sagol canım evet maılme cevap versı,benı sevdıgını yazmıs bırde aksama yemek yapma yemege gıdelım demıs🙂 Genişletmek için tıkla ... ohh be , çok sevindğim , şimdi geçmişi okuyordum da üzülmüştüm okuduklarıma , güzel haber son sayfadaymış 🙂 Ayşegülden haber yok mu hala????????????????
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.838 LALEZAR' Alıntı: Benden bu aralar gelse gelse, midemin gurultuları gelir Genişletmek için tıkla ... ay bilmiyorum kız vala içimde kıpırtılar var bakalım neler olcak
LALEZAR' Alıntı: Benden bu aralar gelse gelse, midemin gurultuları gelir Genişletmek için tıkla ... ay bilmiyorum kız vala içimde kıpırtılar var bakalım neler olcak
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.839 sabırsızım' Alıntı: hımmm ben de tam tersi zararlı diye biliyordum. çünkü benim miğdemi ağrıtıyor süt🙂 benim bölge karışık. anadolu yakasında çalışıp avrupa yakasında oturuyorum. hangi benim bölge🙂 Genişletmek için tıkla ... Goçlar gibi anadolu yakası tabikide 😀
sabırsızım' Alıntı: hımmm ben de tam tersi zararlı diye biliyordum. çünkü benim miğdemi ağrıtıyor süt🙂 benim bölge karışık. anadolu yakasında çalışıp avrupa yakasında oturuyorum. hangi benim bölge🙂 Genişletmek için tıkla ... Goçlar gibi anadolu yakası tabikide 😀
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.840 aşağısı kalabalık kızlar🙂 bilgemelek, eminegelin yakaladım sizi🙂 nasılsınız bakalım?