*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.771 sabırsızım' Alıntı: sağol canım. ben de iyiyim ne olsun. halimize şükür. Genişletmek için tıkla ... aynen canım afiyet olsun bu arada
sabırsızım' Alıntı: sağol canım. ben de iyiyim ne olsun. halimize şükür. Genişletmek için tıkla ... aynen canım afiyet olsun bu arada
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.772 LALEZAR' Alıntı: İnşallah canım.. iyi bakalım, ben 2 gündür süt galeta başka bişi yiyemiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... 🙁 ne olcak böyle?
LALEZAR' Alıntı: İnşallah canım.. iyi bakalım, ben 2 gündür süt galeta başka bişi yiyemiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... 🙁 ne olcak böyle?
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.773 gizemli kıs' Alıntı: anladım canım ince bi sızı dedign hafif böle gögsnün orta tarafında yanma oluyo o geçmiş olsun canım yarın haber ver ama ögrenince merak ederm Genişletmek için tıkla ... Tabi veririm canım... mimozaciceği' Alıntı: ayy cnm gecmiş olsun dikkatet kendine inş bir sorun cıkmaz yaa Genişletmek için tıkla ... İnşallah tatlım ama reflü azdı gibi işte 🙁
gizemli kıs' Alıntı: anladım canım ince bi sızı dedign hafif böle gögsnün orta tarafında yanma oluyo o geçmiş olsun canım yarın haber ver ama ögrenince merak ederm Genişletmek için tıkla ... Tabi veririm canım... mimozaciceği' Alıntı: ayy cnm gecmiş olsun dikkatet kendine inş bir sorun cıkmaz yaa Genişletmek için tıkla ... İnşallah tatlım ama reflü azdı gibi işte 🙁
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.774 gizemli kıs' Alıntı: aynen canım afiyet olsun bu arada Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.775 sabırsızım' Alıntı: 🙁 ne olcak böyle? Genişletmek için tıkla ... Bakalım yarın dr ultrasonda neler görecek bilmiyorum ... Neyse bahaneyle diyet yapmış oluyorum, biraz fazlalar var veririm bu arada iyi olur.. 🙂
sabırsızım' Alıntı: 🙁 ne olcak böyle? Genişletmek için tıkla ... Bakalım yarın dr ultrasonda neler görecek bilmiyorum ... Neyse bahaneyle diyet yapmış oluyorum, biraz fazlalar var veririm bu arada iyi olur.. 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.776 LALEZAR' Alıntı: Bakalım yarın dr ultrasonda neler görecek bilmiyorum ... Neyse bahaneyle diyet yapmış oluyorum, biraz fazlalar var veririm bu arada iyi olur.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy öyle deme sağlığın yerinde olsun da kilo verirsin yine sen. Allah şifa versin canım
LALEZAR' Alıntı: Bakalım yarın dr ultrasonda neler görecek bilmiyorum ... Neyse bahaneyle diyet yapmış oluyorum, biraz fazlalar var veririm bu arada iyi olur.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy öyle deme sağlığın yerinde olsun da kilo verirsin yine sen. Allah şifa versin canım
mimozaciceği Hamiş Melek 22 Eylül 2010 #18.777 sabırsızım' Alıntı: ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmm naber millet🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gülüm nasılsın
sabırsızım' Alıntı: ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmm naber millet🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gülüm nasılsın
mimozaciceği Hamiş Melek 22 Eylül 2010 #18.779 LALEZAR' Alıntı: Tabi veririm canım... İnşallah tatlım ama reflü azdı gibi işte 🙁 Genişletmek için tıkla ... inş reflü azmamıştır gülüm yaaa haber ver tamam mı merak ederim şimdi koy kıyamam sana 🙁
LALEZAR' Alıntı: Tabi veririm canım... İnşallah tatlım ama reflü azdı gibi işte 🙁 Genişletmek için tıkla ... inş reflü azmamıştır gülüm yaaa haber ver tamam mı merak ederim şimdi koy kıyamam sana 🙁
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #18.780 sabırsızım' Alıntı: ayy öyle deme sağlığın yerinde olsun da kilo verirsin yine sen. Allah şifa versin canım Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah, düzelir merak etme sennnnnnnn EEeee adetin yaklaşıyo, varmı bi hissiyat hııııı
sabırsızım' Alıntı: ayy öyle deme sağlığın yerinde olsun da kilo verirsin yine sen. Allah şifa versin canım Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah, düzelir merak etme sennnnnnnn EEeee adetin yaklaşıyo, varmı bi hissiyat hııııı