3 gündür geliyorum gidiyorum kimsecikler yok 🙁
özledim valla sohbet etmeyi, yarından itibaren okul açılıyor , bende oğluşumla birlikte okula gideceğim bir kaç gün, bizim sınıf biraz karışmış,öğretmenimiz soruunlu da biiraz....
2-3 gün yazamam herhalde kendinize iyi bakın,görüşürüz...
3 gündür geliyorum gidiyorum kimsecikler yok 🙁
özledim valla sohbet etmeyi, yarından itibaren okul açılıyor , bende oğluşumla birlikte okula gideceğim bir kaç gün, bizim sınıf biraz karışmış,öğretmenimiz soruunlu da biiraz....
2-3 gün yazamam herhalde kendinize iyi bakın,görüşürüz...
meraba cnm çok uzun zam olsle görüşmeyeli yaa maaşallah miniğin kocaman olmuş artık😀 14 haftadasınız nasılsınız cnm cinsiyeti belli oldumu bizim yaramaz gösterdi geçen kontrolde biraz geç oldu ama olsun erkekim geliyo inş teyzesi
allah kolaylık versin cnm okul dönemi zor olur sorunları halledersiniz inş öğretmen problemli olunca çok zor oluyo yaa
merhaba kızlar maalesef adet oldum üstelik adetimi beklediğim günden 2 gün sonra......
moralmen bitmiştim ama daha iyiym...
yeni adet tarihim 17 eylül......
belkide hamilelik tarihimdir....
inşallah......
bütün hamilelerden dua bekliyorum onların duası çabuk kabul olur...
merhaba kızlar maalesef adet oldum üstelik adetimi beklediğim günden 2 gün sonra......
inşallah......
merhaba azade senin adına çok üzüldüm. inşallah bu ay olurbebeğin. bende korkmaya başladım şimdi. benim adet tarihim 21 eylül . inşallah hepimizin bebekleri olur Ya Rabbim
inşallah......
bitanem üzülme ins allahim o duyguyu sanada tatdirir herseyin hayirlisini nasip etsin allahim cnm ins tezden hamis oluverirsin ama üzülmekle stres etmekle eline hic bisey gecmiyor nezaman kafandan cikariyoriyorsun ozaman allah ummadigin anda veriyor cnm ... ben eminimki senin de olcak ins yeterki üzülme kendini cok strese sokma cnm 🙂