Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Eeee sen test falan yapmadın mı ..

canım ilaç kullandıgım için mide ilacıma başlamştım geçen ay 10 gün onları kullandım onalrı kullandıgım zman genelde gecikiyor benim ondan dolayı geciktigini bildiğim için test yapmadım bide belirtim yoktu sadece gögüslerimde agrı oldu üzülmek istemedim ve yapmadım adet oldum ama bu ay çok tuhafım ama bilmiyorum 😕

Şu an adet oldunmu yani ?
Mide ilacı ne kullanıyorsun, ne sorun var midende, benimde midem berbat ramazanda çok kötüydüm acillik oldum falla 😕

Şu an adet oldunmu yani ?
Mide ilacı ne kullanıyorsun, ne sorun var midende, benimde midem berbat ramazanda çok kötüydüm acillik oldum falla 😕

oldum ama 4 gün sürdü bi tuhaftı kesik kesik geldi adetten sonra gene adet belirtilerim gibi agrım oldu ülser var canım famodin ve lansör kullanıyorum doktora danış sende mideni kontrl etsinler endoskopi falan yapıyolar hemen

Bana iki sene kadar önce reflü teşhisi kondu, bende lansor ve gaviskon gibi bir sürü mide ilacı kulandım, geceleri kalp krizi gecirdiğimi sanıyordum, sırtıma kadar yayılıyordu ağrısı, ilaçlar ve birazda stresten uzaklaşma işe yaramıştı, amadiyorumya ramazanda çok kötü oldum10 gün kadar oruç tuttum, sonra bir başladı midem, sanki taş yutmuşum gibiydi, acile gittik mide gazına benziyor dedi, bir kaç ilaç verdi yine lansor renni ve adını nuttum şimdi mide gazı için bi hap biraz iyi gibi tama değil yinede, accık bişiler yiyince o kadar olmasada yine oluyor aynı şeyler..

Adetliyken ilaçları içmeye devam ettiysen canım onlarda yapmış olabilir, bende apranax falan içersem öyle oluyorum bir gün bıçak gibi kesiliyor, sonra tekrar kaldığı yerden devam.. 🙂

mide agrısında en çok sıkıntıda mide mideni mutlaka saat başı bi lokma ekmek atcan mide agrısında açlıga gelinmiyo mide rahatlatıcı ranitap var oda çok iyi sakın miden agrıdıgnda agrı kesici içme daha kötü yapıyo ve ilacada fazla alıştrma canım miden hafif agrıdıgı zman 1 bardak soguk süt iç bi dikişte