kızlar bir çırpıda okudum yazılarınızı.sayfalarca göz renkleri tartışılmış🙂 benim de favorim yeşil 🙂bir de bir arkadaşımız ela ismine karar vermiş benim de olursa kızımın adı ela olcak inşallah.
lara profilindeki bebek çok tatlı bu arada.öpüldünüz hepiniz.
günaydın herkese
bu arada bu sabah test yaptım 2 ci çizgi gözüktü.kontrol çizgisi kadar koyu değil. yarında deniyeceğim bakayım ne olacak adetime yaklaşık 3 gün var böyle olupta hamile kalan varmı kızlar acil cevapp bana yardımcı olun çıldıracağım.
kızlar daha öncede test yapmıştım çok ama çok silik çımıştı ama daha sonra adet oldum(kimyasal gebelik olabileceğinden şüpelenmiştim). bu sefer daha belirgin ikinci çizgi ne yapacağım bilmiyorum. sevinmek için çok erken değilmiçizgi 2 dakika içinde belirdi. allahım sen sabır ver bana yardımcı ol yarabbim benle beraber tüm hamile kalmak isteyenlere. bu sefer inşallah bebeğim gelir sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelir.
günaydın herkese
bu arada bu sabah test yaptım 2 ci çizgi gözüktü.kontrol çizgisi kadar koyu değil. yarında deniyeceğim bakayım ne olacak adetime yaklaşık 3 gün var böyle olupta hamile kalan varmı kızlar acil cevapp bana yardımcı olun çıldıracağım.
merhaba canım ne güzel ikinci çizgiyi görmüşsün... ama en kesin zaman reglinin geçtiği 2. ya da 3. gün yaptığın testtir. bence 3 gün daha bekle. inşallah meleğin gelmiştir.
günaydın herkese
canım bence hemen tekrarlama testi çünkü 2 3 gün aralıkla yaptıgın zman daha net cevap alırsın benim ilk hamileliğim adet oldum sandım 3 gün lekelendim test yaptım ve ikinci çizgi çok net degildi saglık ocagına gittim orda test yaptırdım ve kesin hamile oldugumu ögrendim bence bekle bi kaçgün daha inş meleğin gelmiştir