Lara74 Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.221 mrs m.' Alıntı: kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr.... Genişletmek için tıkla ... Bizde öpüyoruz canim,iyi geceler,tatli rüyalar...
mrs m.' Alıntı: kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr.... Genişletmek için tıkla ... Bizde öpüyoruz canim,iyi geceler,tatli rüyalar...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.222 mrs m.' Alıntı: kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr.... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım ii geceler sanada elamızada🙂
mrs m.' Alıntı: kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr.... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım ii geceler sanada elamızada🙂
Lara74 Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.223 gizemli kıs' Alıntı: 2 gün daha beklicem canım olmazsa pazartesi doktruma gitcem bakalım devam etcekmi ogüne kadar bu agrılar Genişletmek için tıkla ... Insallah sebebi güzel bir durumdan dolayidir canim.
gizemli kıs' Alıntı: 2 gün daha beklicem canım olmazsa pazartesi doktruma gitcem bakalım devam etcekmi ogüne kadar bu agrılar Genişletmek için tıkla ... Insallah sebebi güzel bir durumdan dolayidir canim.
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.224 Lara74' Alıntı: Aynen bendede öyle canim yaa,simdiye kadar hep rahatca hamile kalabiliyordum.3 ay icinde hamile olurdum hep.Ve bende 4 bebek düsürdüm.Sanirim tüpümün kapanmasida düsükler ve düsüklerden sonra gecirdigim kürtajlarla ilgili... Genişletmek için tıkla ... olabilir canım bu bizim bebişlerde bi gelsin allhn izniyle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Lara74' Alıntı: Aynen bendede öyle canim yaa,simdiye kadar hep rahatca hamile kalabiliyordum.3 ay icinde hamile olurdum hep.Ve bende 4 bebek düsürdüm.Sanirim tüpümün kapanmasida düsükler ve düsüklerden sonra gecirdigim kürtajlarla ilgili... Genişletmek için tıkla ... olabilir canım bu bizim bebişlerde bi gelsin allhn izniyle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.225 Lara74' Alıntı: Insallah sebebi güzel bir durumdan dolayidir canim. Genişletmek için tıkla ... inş btnm ya çok istyrm bakalım pazartesi belli olcak
Lara74' Alıntı: Insallah sebebi güzel bir durumdan dolayidir canim. Genişletmek için tıkla ... inş btnm ya çok istyrm bakalım pazartesi belli olcak
Lara74 Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.226 gizemli kıs' Alıntı: olabilir canım bu bizim bebişlerde bi gelsin allhn izniyle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Genişletmek için tıkla ... Eveet,hayirlisiyla bir gelsinler güzel bir kutlama yapalim burada insallah😀Insallah o günleri görmek nasib olur
gizemli kıs' Alıntı: olabilir canım bu bizim bebişlerde bi gelsin allhn izniyle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Genişletmek için tıkla ... Eveet,hayirlisiyla bir gelsinler güzel bir kutlama yapalim burada insallah😀Insallah o günleri görmek nasib olur
Lara74 Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #18.227 gizemli kıs' Alıntı: inş btnm ya çok istyrm bakalım pazartesi belli olcak Genişletmek için tıkla ... Adetlerin düzene girdimi senin hemen düsükten sonra?
gizemli kıs' Alıntı: inş btnm ya çok istyrm bakalım pazartesi belli olcak Genişletmek için tıkla ... Adetlerin düzene girdimi senin hemen düsükten sonra?
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 18 Eylül 2010 #18.228 Lara74' Alıntı: Eveet,hayirlisiyla bir gelsinler güzel bir kutlama yapalim burada insallah😀Insallah o günleri görmek nasib olur Genişletmek için tıkla ... kesin yapalım 🙂
Lara74' Alıntı: Eveet,hayirlisiyla bir gelsinler güzel bir kutlama yapalim burada insallah😀Insallah o günleri görmek nasib olur Genişletmek için tıkla ... kesin yapalım 🙂
Lara74 Daimi Üye Üye 18 Eylül 2010 #18.229 tatlim,kusura bakma,cikmaliyim.Kendine iyi bak ve Allah a emanet ol,öpüyorum...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 18 Eylül 2010 #18.230 Lara74' Alıntı: tatlim,kusura bakma,cikmaliyim.Kendine iyi bak ve Allah a emanet ol,öpüyorum... Genişletmek için tıkla ... yok canım girmedi gecikti suanda öle nrmalde ayın 2sinde oluyorum ama artk 7 9 10 gbi oluyorum öptüm canım bende çıkıyorum kndine ii bak iyi geceler
Lara74' Alıntı: tatlim,kusura bakma,cikmaliyim.Kendine iyi bak ve Allah a emanet ol,öpüyorum... Genişletmek için tıkla ... yok canım girmedi gecikti suanda öle nrmalde ayın 2sinde oluyorum ama artk 7 9 10 gbi oluyorum öptüm canım bende çıkıyorum kndine ii bak iyi geceler