Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sende neler var canım bakalım sen anlat birazda 🙂
Canim,hic hatirlamiyorum seninle en son ne zaman yazismistik.Mesela ameliyat oldum ve sag tüpümün tikali oldugunu ögrendim.Yasadigim düsüklerin sebebini arastiriyordum ve Dr lar seker düzensizligi ve sari cisim eksikliginden kaynaklanabilecegini tahmin ediyorlar.Bu ikisine karsi ilaca basliyorum bu ay.Iste bir tüpümle hamile kalmaya calisiyorum...

şimdi bende görüyorum canım dedqiniz gbi işte çalışmalara devam durmak yok ya bende bu aralar tuhaf seler var mrs.m sende burdayken sorayım gördünüzmü bilmiyorum benm adettim biteli bu akşamla bir 6 gün olcak ve esimle adetimin bitmesindn 2 gün sonra denedik gene ve 2 3 damla kan geldi ve akıntım çok var karnımda acayip agrı oluyor sabah öglen akşam falan ve bazen genemi adet oldum diyip tuvalte gdyrum agrılardan dolayı neden olabir bunlar sag kasıgımda agrı var ama sol kasıkta ara ara böle batmalar oluyor

canım sebebi nedir bilmiyorum ama acaba üstüne görme olabilir mi? akıntı yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, sen çalışmalara devam et, ara verme sakın.

cok geçmiş olsun canım oda olcak inş bizim burda komşu vardı kadın hep hamile kaldı rahat 4 bbek düşürdü ve aynen tek tüp kaldı ondada ama şimdi 2 tane saglıklı kızları var sende görcen inş ogünleri

Canim ne olabilecegini bilemiyorum ama sikayaetlerin devam ederse bir Dr a görün istersen.Mesela bende son zamanlarda söyleydi;bilhassa geceleri yatarken karnimin sol tarafinda agrilar oluyordu.Hatta bazen bu agrilar yüzünden uykudan bile uyaniyordum.Ama ben bunu hep yumurtlama olayina bagliyordum,o kadar bebek konusuna kaptirmisim ki kendimi aklima hic baska sey gelmiyordu.Sonra bir idrar tahlili sirasinda idrarimda kan oldugunu söyledi Dr.Bununda daha baska sebepleri olabilirmis.O yüzden devam ederse ihmal etmeyip Dr a gitmeni tavsiye ederim canim...

canım sebebi nedir bilmiyorum ama acaba üstüne görme olabilir mi? akıntı yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, sen çalışmalara devam et, ara verme sakın.

çünkü acayip karnım agrıyo canım arada ve benim akıntım böyle olmazdı hiç hastalanmama 1 hafta kala başlardı ama şimdi hastalıgım biteli 6 gün oldu adetmden 2 gün sonra akıntım ve karın agrım basladı bakalım hyrlısı tam gaz devam 🙂🙂🙂🙂

Aynen bendede öyle canim yaa,simdiye kadar hep rahatca hamile kalabiliyordum.3 ay icinde hamile olurdum hep.Ve bende 4 bebek düsürdüm.Sanirim tüpümün kapanmasida düsükler ve düsüklerden sonra gecirdigim kürtajlarla ilgili...

2 gün daha beklicem canım olmazsa pazartesi doktruma gitcem bakalım devam etcekmi ogüne kadar bu agrılar