Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Ayy,sahimi diyorsun gülüm yaa,cok üzüldüm gercekten.Bilmiyordum,kusuruma bakma ne olur.Cok gecmis olsun,Allah bir daha göstermesin insallah.Tüh yaa,pot kirdim desene...

yok canım ya öle sey olurmu hiç ne kusuru saol inş canım hamile kalırsam bu sefer kopup benden gitmemesi için elimden geleni yapcam nasıl düştügünü bende anlamadım otobüsle gelmedim drek uçakla arabada midem bulanır falan diye çok dikkatli baktım kendime ama demekki böle olması gerekiyomuş

Canlarım benimki geldi, MELEKLER ADASI gemisi kalkıyor ben yetişeyim 🙂
Hepinize iyi geceler olsun çokkk öpüyorum hepinizi, buluşalım böyle arada gece iyi oluyor bak rahat rahat...

iyi geceler canımmmm çok öpüyorum... evet bence de güzel oldu arada bakalım kim var kim yok diye 🙂

dikkat et canım ya allah korumuş

sağol canım

Ayy canim,dikkat et kendine yaa,aksam aksam,Allah korusun...

sağol canım amin

Sakin kendini suclama gülüm.Dedigin gibi böyle olmasi gerekiyormus,demek bu dünyada rizki yokmus meleginin.Eger burada rizki olsaydi hic bisey onun buraya gelmesini engelleyemezdi.Ilk baslarda düsüklerimde bende kendimi hep suclu hissederdim.Ama son defasinda asiri bulantilarim yüzünden hastanede yattigim halde düstü.Anladimki benim elimden gelen bisey yokmus bu konuda.Allah tez zamanda saglikli bir hamilelikten sonra saglikli bir bebis versin sana insallah...
Hayret yaa,ilk defa böyle bisey oluyor.Ben görüyorum yazdigim msji ama gönderemiyorum...

Son düzenleme:

bir arkadaşım da ortada hiçbir sorun yokken düşük yapmıştı ve dr u ona seni pamuk ipliğine sarsalar da düşecekti demiş.
neyse inşallahhhh sana sımsıkı tutunacak bir kuzucuğun olacak

Aa,yazimin niye sadece bir kismi cikti ki acaba?