Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Anlatsana neler yaptin görüsmeyeli?Hamilemisin yoksa?Bazi arkadaslar uzun bir aradan sonra hamile olarak dönüyorlar,sendede öylemi yoksa?

yok canım nisan ayı adayında vardım hamileydim hatırlıyosan ankara gittigimde eşimle orda ögrendim ordan gelişte karın agrım oldu çok duramıyodum yerimde hemen doktora gittim düşük yapmışım şimdi ben hamile olupta bebeksiz gelenlerden oldum malesef :s

iyi olmana sevindim canım. inşallah herşey yolundadır. bol bol yumurtan olsun inşaallaahhh 🙂 ooooo taşınma işi seni yoracak dikkat et kendine.

Ayyy kıslar aranızda hamişler var biliyorum ama canım şu anda ne çekti biliyor musunuz SAHLEPPPPPPPPP 😕

canım istemedi tatlım merak etme 🙂
süt içeyim diye 1 bardak aldım ama tam koltuğa gelirken laptopun fişine takıldımmm allahım iyi ki düşmedim çok şükür

Ayy,sahimi diyorsun gülüm yaa,cok üzüldüm gercekten.Bilmiyordum,kusuruma bakma ne olur.Cok gecmis olsun,Allah bir daha göstermesin insallah.Tüh yaa,pot kirdim desene...

Canlarım benimki geldi, MELEKLER ADASI gemisi kalkıyor ben yetişeyim 🙂
Hepinize iyi geceler olsun çokkk öpüyorum hepinizi, buluşalım böyle arada gece iyi oluyor bak rahat rahat...

dikkat et canım ya allah korumuş

Ayy canim,dikkat et kendine yaa,aksam aksam,Allah korusun...