seldosdemir Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.981 selzeh' Alıntı: amın canım sagol darısı szılerın basına alısverısler tamam çok sukur hersey yıkandı ütülenıyor işte yarında yerlesecek Allah ın ıznı ıle Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂 ohhh yakında tüm çamaşırları mis kokulu olacak. bebek kokacak🙂 ayyy ben de istiyorum yaaa🙁
selzeh' Alıntı: amın canım sagol darısı szılerın basına alısverısler tamam çok sukur hersey yıkandı ütülenıyor işte yarında yerlesecek Allah ın ıznı ıle Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂 ohhh yakında tüm çamaşırları mis kokulu olacak. bebek kokacak🙂 ayyy ben de istiyorum yaaa🙁
S selzeh Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.982 LALEZAR' Alıntı: Heyecan doruktadır canım tahmin edebiliyorum falla Allah kurtarsın canım sağ salim 🙂 Genişletmek için tıkla ... amın canım çok sagol LALEZAR' Alıntı: Sanırım mide üşütmesi canım bulantı var bide koku istemiyorum... 😕 Genişletmek için tıkla ... Allah Allah takıp et bakalım baska bişi olmasın
LALEZAR' Alıntı: Heyecan doruktadır canım tahmin edebiliyorum falla Allah kurtarsın canım sağ salim 🙂 Genişletmek için tıkla ... amın canım çok sagol LALEZAR' Alıntı: Sanırım mide üşütmesi canım bulantı var bide koku istemiyorum... 😕 Genişletmek için tıkla ... Allah Allah takıp et bakalım baska bişi olmasın
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.983 selzeh' Alıntı: hosbulduk canım ne var ne yok rahatsızmısın yoksa Genişletmek için tıkla ... selzeh' Alıntı: amın canım çok sagol Allah Allah takıp et bakalım baska bişi olmasın Genişletmek için tıkla ... Yok canım ne olcak ki, onu diyoduk sabırsızımla şimdi, geçmezse p.tesi bi iç hastalıklarına gidim diyordum 🙂
selzeh' Alıntı: hosbulduk canım ne var ne yok rahatsızmısın yoksa Genişletmek için tıkla ... selzeh' Alıntı: amın canım çok sagol Allah Allah takıp et bakalım baska bişi olmasın Genişletmek için tıkla ... Yok canım ne olcak ki, onu diyoduk sabırsızımla şimdi, geçmezse p.tesi bi iç hastalıklarına gidim diyordum 🙂
S selzeh Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.984 sabırsızım' Alıntı: amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂 ohhh yakında tüm çamaşırları mis kokulu olacak. bebek kokacak🙂 ayyy ben de istiyorum yaaa🙁 Genişletmek için tıkla ... Allah ım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ınsallah
sabırsızım' Alıntı: amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn🙂 ohhh yakında tüm çamaşırları mis kokulu olacak. bebek kokacak🙂 ayyy ben de istiyorum yaaa🙁 Genişletmek için tıkla ... Allah ım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ınsallah
seldosdemir Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.985 selzeh' Alıntı: Allah ım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ınsallah Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn🙂 darısı başıma darısı başıma darısı başıma :bebeğim:
selzeh' Alıntı: Allah ım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ınsallah Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn🙂 darısı başıma darısı başıma darısı başıma :bebeğim:
S selzeh Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.986 LALEZAR' Alıntı: Yok canım ne olcak ki, onu diyoduk sabırsızımla şimdi, geçmezse p.tesi bi iç hastalıklarına gidim diyordum 🙂 Genişletmek için tıkla ... gıt canım ıhmal etme
LALEZAR' Alıntı: Yok canım ne olcak ki, onu diyoduk sabırsızımla şimdi, geçmezse p.tesi bi iç hastalıklarına gidim diyordum 🙂 Genişletmek için tıkla ... gıt canım ıhmal etme
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.987 sabırsızım' Alıntı: amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn🙂 darısı başıma darısı başıma darısı başıma :bebeğim: Genişletmek için tıkla ... Başına Başına Başına
sabırsızım' Alıntı: amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn🙂 darısı başıma darısı başıma darısı başıma :bebeğim: Genişletmek için tıkla ... Başına Başına Başına
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.989 selzeh' Alıntı: ben çıktım kızlar görüşürüz by Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz by byyyyy ...
seldosdemir Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.990 LALEZAR' Alıntı: Başına Başına Başına Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin🙂 selzeh' Alıntı: ben çıktım kızlar görüşürüz by Genişletmek için tıkla ... güle güle canım
LALEZAR' Alıntı: Başına Başına Başına Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin🙂 selzeh' Alıntı: ben çıktım kızlar görüşürüz by Genişletmek için tıkla ... güle güle canım