LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.971 selzeh' Alıntı: selam kızlarrrrrr Genişletmek için tıkla ... H. geldin canım.. sabırsızım' Alıntı: boşver demeeeeeeeeeeeee devam ederse doktora görün canımcım Genişletmek için tıkla ... Devam ederse p.tesi görüşünürüm artık, ama iç hastalıklarına 🙂
selzeh' Alıntı: selam kızlarrrrrr Genişletmek için tıkla ... H. geldin canım.. sabırsızım' Alıntı: boşver demeeeeeeeeeeeee devam ederse doktora görün canımcım Genişletmek için tıkla ... Devam ederse p.tesi görüşünürüm artık, ama iç hastalıklarına 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.972 LALEZAR' Alıntı: Devam ederse p.tesi görüşünürüm artık, ama iç hastalıklarına 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam, iç hastalıklarına gşt🙂 seni onlar gerekli yere postalar ne de olsa:çitos:
LALEZAR' Alıntı: Devam ederse p.tesi görüşünürüm artık, ama iç hastalıklarına 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam, iç hastalıklarına gşt🙂 seni onlar gerekli yere postalar ne de olsa:çitos:
S selzeh Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.973 sabırsızım' Alıntı: selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm 🙂 nasılsın tatlişkom. ayy seni gördükçe ben heyecananıyorum hee zaman yaklaştı diye🙂 Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın bakalım sorma herkesde bır heyecean zaten Allah ım az kaldı ınanamıyorum zaten
sabırsızım' Alıntı: selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm 🙂 nasılsın tatlişkom. ayy seni gördükçe ben heyecananıyorum hee zaman yaklaştı diye🙂 Genişletmek için tıkla ... ıyıyım canım sen nasılsın bakalım sorma herkesde bır heyecean zaten Allah ım az kaldı ınanamıyorum zaten
seldosdemir Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.975 selzeh' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın bakalım sorma herkesde bır heyecean zaten Allah ım az kaldı ınanamıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Allah'ım bi avazda kurtarsın hepinizi inşallah🙂 alışverişler tamam mı?
selzeh' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın bakalım sorma herkesde bır heyecean zaten Allah ım az kaldı ınanamıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Allah'ım bi avazda kurtarsın hepinizi inşallah🙂 alışverişler tamam mı?
seldosdemir Yeni Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.976 LALEZAR' Alıntı: Görüşünürüm de ne demek se Genişletmek için tıkla ... anlayan anladı :tasu:
S selzeh Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.977 LALEZAR' Alıntı: H. geldin canım.. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canım ne var ne yok rahatsızmısın yoksa
LALEZAR' Alıntı: H. geldin canım.. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canım ne var ne yok rahatsızmısın yoksa
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.978 sabırsızım' Alıntı: tamam, iç hastalıklarına gşt🙂 seni onlar gerekli yere postalar ne de olsa:çitos: Genişletmek için tıkla ... İadeli taahhütlü hemde selzeh' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın bakalım sorma herkesde bır heyecean zaten Allah ım az kaldı ınanamıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Heyecan doruktadır canım tahmin edebiliyorum falla Allah kurtarsın canım sağ salim 🙂
sabırsızım' Alıntı: tamam, iç hastalıklarına gşt🙂 seni onlar gerekli yere postalar ne de olsa:çitos: Genişletmek için tıkla ... İadeli taahhütlü hemde selzeh' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın bakalım sorma herkesde bır heyecean zaten Allah ım az kaldı ınanamıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Heyecan doruktadır canım tahmin edebiliyorum falla Allah kurtarsın canım sağ salim 🙂
S selzeh Hamiş Melek 17 Eylül 2010 #17.979 sabırsızım' Alıntı: Allah'ım bi avazda kurtarsın hepinizi inşallah🙂 alışverişler tamam mı? Genişletmek için tıkla ... amın canım sagol darısı szılerın basına alısverısler tamam çok sukur hersey yıkandı ütülenıyor işte yarında yerlesecek Allah ın ıznı ıle
sabırsızım' Alıntı: Allah'ım bi avazda kurtarsın hepinizi inşallah🙂 alışverişler tamam mı? Genişletmek için tıkla ... amın canım sagol darısı szılerın basına alısverısler tamam çok sukur hersey yıkandı ütülenıyor işte yarında yerlesecek Allah ın ıznı ıle
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Eylül 2010 #17.980 selzeh' Alıntı: hosbulduk canım ne var ne yok rahatsızmısın yoksa Genişletmek için tıkla ... Sanırım mide üşütmesi canım bulantı var bide koku istemiyorum... 😕
selzeh' Alıntı: hosbulduk canım ne var ne yok rahatsızmısın yoksa Genişletmek için tıkla ... Sanırım mide üşütmesi canım bulantı var bide koku istemiyorum... 😕