LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.742 sabırsızım' Alıntı: ben de iyiyim tatlım ne olsun. bugün çok yoğundu ve çok şükür atlattım🙂 bi bakayım ne var ne yok dedim ama pek gelen olmamış🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben malum fazla gelemiyorum, öğlen bi ara girdim berranur vardı sonra yemeğe gittim..
sabırsızım' Alıntı: ben de iyiyim tatlım ne olsun. bugün çok yoğundu ve çok şükür atlattım🙂 bi bakayım ne var ne yok dedim ama pek gelen olmamış🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben malum fazla gelemiyorum, öğlen bi ara girdim berranur vardı sonra yemeğe gittim..
seldosdemir Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.743 eminegelin' Alıntı: aferim kiz sana, hemencik konusmusun 🙂 bu bile bi adim i$te.... arkasi corap sökügü gibi gelir... Insallahhh hersey gönlünce olur... ve en yakin zamanda hamis kalirsin..... Genişletmek için tıkla ... amin canım. inşallah hepimizin gönlünce olsun🙂 eminegelin' Alıntı: günaydin kizlar... benimde bugünden itibaren yardimcim yanimda... firsat buldukca acarim 🙂 bugün aksam doktor randevum var... yarin uzunn uzunnn yazarim neler oldu... Genişletmek için tıkla ... ooo Allah kolaylık versin. anlat tabi, heyecanla bekliyorum🙂 mimozaciceği' Alıntı: cnm senin adına sevindim ilk adımı attın hadi hayırlısı inş gerisi gelecek Genişletmek için tıkla ... hayırlısıyla inşallah canım🙂 LALEZAR' Alıntı: Ben malum fazla gelemiyorum, öğlen bi ara girdim berranur vardı sonra yemeğe gittim.. Genişletmek için tıkla ... he ya keşke yine izne çıksan🙂
eminegelin' Alıntı: aferim kiz sana, hemencik konusmusun 🙂 bu bile bi adim i$te.... arkasi corap sökügü gibi gelir... Insallahhh hersey gönlünce olur... ve en yakin zamanda hamis kalirsin..... Genişletmek için tıkla ... amin canım. inşallah hepimizin gönlünce olsun🙂 eminegelin' Alıntı: günaydin kizlar... benimde bugünden itibaren yardimcim yanimda... firsat buldukca acarim 🙂 bugün aksam doktor randevum var... yarin uzunn uzunnn yazarim neler oldu... Genişletmek için tıkla ... ooo Allah kolaylık versin. anlat tabi, heyecanla bekliyorum🙂 mimozaciceği' Alıntı: cnm senin adına sevindim ilk adımı attın hadi hayırlısı inş gerisi gelecek Genişletmek için tıkla ... hayırlısıyla inşallah canım🙂 LALEZAR' Alıntı: Ben malum fazla gelemiyorum, öğlen bi ara girdim berranur vardı sonra yemeğe gittim.. Genişletmek için tıkla ... he ya keşke yine izne çıksan🙂
fudelya Hamiş Melek 16 Eylül 2010 #17.744 ya ben kaçıyorum arkadaşlar yarın girerim inş hadi herkeslereeee iyi akşamlar bebekli yarınlar
Sammy_haa Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.745 fudelya' Alıntı: Sammy de gelmiş heskes hoş geldi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım LALEZAR' Alıntı: Hoş geldin fistukkkkkkkk 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cicişim sabırsızım' Alıntı: yarabbi şükür🙂 hoşgeldin canımcım Genişletmek için tıkla ... oohhh bulaştı hepinize bi hamiş benim bulaştırdım sizeeeee🙂
fudelya' Alıntı: Sammy de gelmiş heskes hoş geldi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım LALEZAR' Alıntı: Hoş geldin fistukkkkkkkk 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cicişim sabırsızım' Alıntı: yarabbi şükür🙂 hoşgeldin canımcım Genişletmek için tıkla ... oohhh bulaştı hepinize bi hamiş benim bulaştırdım sizeeeee🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.746 sabırsızım' Alıntı: amin canım. inşallah hepimizin gönlünce olsun🙂 ooo Allah kolaylık versin. anlat tabi, heyecanla bekliyorum🙂 hayırlısıyla inşallah canım🙂 he ya keşke yine izne çıksan🙂 Genişletmek için tıkla ... Hep izinde olsam dimi
sabırsızım' Alıntı: amin canım. inşallah hepimizin gönlünce olsun🙂 ooo Allah kolaylık versin. anlat tabi, heyecanla bekliyorum🙂 hayırlısıyla inşallah canım🙂 he ya keşke yine izne çıksan🙂 Genişletmek için tıkla ... Hep izinde olsam dimi
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.747 fudelya' Alıntı: ya ben kaçıyorum arkadaşlar yarın girerim inş hadi herkeslereeee iyi akşamlar bebekli yarınlar Genişletmek için tıkla ... Tamam tatlım iyi akşamlar öptüm, AMİNNNNNNNNNNNNNNN 🙂
fudelya' Alıntı: ya ben kaçıyorum arkadaşlar yarın girerim inş hadi herkeslereeee iyi akşamlar bebekli yarınlar Genişletmek için tıkla ... Tamam tatlım iyi akşamlar öptüm, AMİNNNNNNNNNNNNNNN 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.748 fudelya' Alıntı: ya ben kaçıyorum arkadaşlar yarın girerim inş hadi herkeslereeee iyi akşamlar bebekli yarınlar Genişletmek için tıkla ... hadi sana güle güle canım Sammy_haa' Alıntı: oohhh bulaştı hepinize bi hamiş benim bulaştırdım sizeeeee🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun🙂 LALEZAR' Alıntı: Hep izinde olsam dimi Genişletmek için tıkla ... evet🙂 ya da hayat hep izinden ibaret olsa da biyerden düzenli para gelse, çalışmasak🙂
fudelya' Alıntı: ya ben kaçıyorum arkadaşlar yarın girerim inş hadi herkeslereeee iyi akşamlar bebekli yarınlar Genişletmek için tıkla ... hadi sana güle güle canım Sammy_haa' Alıntı: oohhh bulaştı hepinize bi hamiş benim bulaştırdım sizeeeee🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun🙂 LALEZAR' Alıntı: Hep izinde olsam dimi Genişletmek için tıkla ... evet🙂 ya da hayat hep izinden ibaret olsa da biyerden düzenli para gelse, çalışmasak🙂
Sammy_haa Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.749 kızlar bende kaçtımm sedoş geliooo kardeşim öptüm hepinizi mucukoo
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.750 sabırsızım' Alıntı: hadi sana güle güle canım Allah razı olsun🙂 evet🙂 ya da hayat hep izinden ibaret olsa da biyerden düzenli para gelse, çalışmasak🙂 Genişletmek için tıkla ... Hadi o kadar da insafsız olmayalım da 5 gün tatil olsa 2 gün çalışsak
sabırsızım' Alıntı: hadi sana güle güle canım Allah razı olsun🙂 evet🙂 ya da hayat hep izinden ibaret olsa da biyerden düzenli para gelse, çalışmasak🙂 Genişletmek için tıkla ... Hadi o kadar da insafsız olmayalım da 5 gün tatil olsa 2 gün çalışsak