LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.732 sabırsızım' Alıntı: biri beni mi andı🙂 naber kızlar? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin minik kuşum, iyiyiz sen nasılsın bakim 🙂
sabırsızım' Alıntı: biri beni mi andı🙂 naber kızlar? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin minik kuşum, iyiyiz sen nasılsın bakim 🙂
Sammy_haa Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.733 ben tekrar geldim kızlarrrrrrr bi bulaştırma işlemi yapıyım dedim sizlere 🙂) hadi hapşuuuuuuuuu
fudelya Hamiş Melek 16 Eylül 2010 #17.734 LALEZAR' Alıntı: Evet canım gayet normaldi tek fark ilk gündü, her zaman direk kırmızı gelir, bu sefer ilk gün kahve leke vardı akşama kadar, sonra annemlerden dönerken yolda kırmızılaşmış.. Genişletmek için tıkla ... ok canım aklıma takılmıştı hayırlısı inş..EVET SABIRSIZ BİRİLERİ SENİ ANDI naber nasılsın kız
LALEZAR' Alıntı: Evet canım gayet normaldi tek fark ilk gündü, her zaman direk kırmızı gelir, bu sefer ilk gün kahve leke vardı akşama kadar, sonra annemlerden dönerken yolda kırmızılaşmış.. Genişletmek için tıkla ... ok canım aklıma takılmıştı hayırlısı inş..EVET SABIRSIZ BİRİLERİ SENİ ANDI naber nasılsın kız
seldosdemir Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.735 LALEZAR' Alıntı: Hoş geldin minik kuşum, iyiyiz sen nasılsın bakim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim tatlım ne olsun. bugün çok yoğundu ve çok şükür atlattım🙂 bi bakayım ne var ne yok dedim ama pek gelen olmamış🙁
LALEZAR' Alıntı: Hoş geldin minik kuşum, iyiyiz sen nasılsın bakim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim tatlım ne olsun. bugün çok yoğundu ve çok şükür atlattım🙂 bi bakayım ne var ne yok dedim ama pek gelen olmamış🙁
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.737 Sammy_haa' Alıntı: ben tekrar geldim kızlarrrrrrr bi bulaştırma işlemi yapıyım dedim sizlere 🙂) hadi hapşuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin fistukkkkkkkk 🙂
Sammy_haa' Alıntı: ben tekrar geldim kızlarrrrrrr bi bulaştırma işlemi yapıyım dedim sizlere 🙂) hadi hapşuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin fistukkkkkkkk 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.738 Sammy_haa' Alıntı: ben tekrar geldim kızlarrrrrrr bi bulaştırma işlemi yapıyım dedim sizlere 🙂) hadi hapşuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... yarabbi şükür🙂 hoşgeldin canımcım
Sammy_haa' Alıntı: ben tekrar geldim kızlarrrrrrr bi bulaştırma işlemi yapıyım dedim sizlere 🙂) hadi hapşuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... yarabbi şükür🙂 hoşgeldin canımcım
fudelya Hamiş Melek 16 Eylül 2010 #17.739 hadi kalabalıklaştık az önce başka bi şey mi dileseydim yaaa
seldosdemir Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #17.740 fudelya' Alıntı: ok canım aklıma takılmıştı hayırlısı inş..EVET SABIRSIZ BİRİLERİ SENİ ANDI naber nasılsın kız Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim çok şükür🙂
fudelya' Alıntı: ok canım aklıma takılmıştı hayırlısı inş..EVET SABIRSIZ BİRİLERİ SENİ ANDI naber nasılsın kız Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim çok şükür🙂