eminegelin Yeni Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.402 LALEZAR' Alıntı: Slm kızlar ben geldimmmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... hosgeldin canimcanimcanimcanim 🙂 nabersin???
LALEZAR' Alıntı: Slm kızlar ben geldimmmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... hosgeldin canimcanimcanimcanim 🙂 nabersin???
LALEZAR Daimi Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.403 eminegelin' Alıntı: hosgeldin canimcanimcanimcanim 🙂 nabersin??? Genişletmek için tıkla ... Kız bu pembeş bebişi gördükçe göbüşünü ısırasım geliyo 😀 İyilik canım ne olsun işte, dün görevliydem yorgunluk var işte..
eminegelin' Alıntı: hosgeldin canimcanimcanimcanim 🙂 nabersin??? Genişletmek için tıkla ... Kız bu pembeş bebişi gördükçe göbüşünü ısırasım geliyo 😀 İyilik canım ne olsun işte, dün görevliydem yorgunluk var işte..
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.404 LALEZAR' Alıntı: Kız bu pembeş bebişi gördükçe göbüşünü ısırasım geliyo 😀 İyilik canım ne olsun işte, dün görevliydem yorgunluk var işte.. Genişletmek için tıkla ... isir isir... zamani gelince bende seni isiririm, öde$iriz 🙂 vayyyyy görevlimiydin.... bende yapmap isterdim, tam benlik birsey 🙂 tvden sonuclari izlemekde cok heycanliydi 🙂))
LALEZAR' Alıntı: Kız bu pembeş bebişi gördükçe göbüşünü ısırasım geliyo 😀 İyilik canım ne olsun işte, dün görevliydem yorgunluk var işte.. Genişletmek için tıkla ... isir isir... zamani gelince bende seni isiririm, öde$iriz 🙂 vayyyyy görevlimiydin.... bende yapmap isterdim, tam benlik birsey 🙂 tvden sonuclari izlemekde cok heycanliydi 🙂))
LALEZAR Daimi Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.405 eminegelin' Alıntı: isir isir... zamani gelince bende seni isiririm, öde$iriz 🙂 vayyyyy görevlimiydin.... bende yapmap isterdim, tam benlik birsey 🙂 tvden sonuclari izlemekde cok heycanliydi 🙂)) Genişletmek için tıkla ... Isır bacım senden kıymetli mi yaaaaaa 🙂 Aman yoruldum beee, gerci iyi geçti yine bizim sakindi, biz sayım yaparkende bende heyecan yaptım biraz 🙂
eminegelin' Alıntı: isir isir... zamani gelince bende seni isiririm, öde$iriz 🙂 vayyyyy görevlimiydin.... bende yapmap isterdim, tam benlik birsey 🙂 tvden sonuclari izlemekde cok heycanliydi 🙂)) Genişletmek için tıkla ... Isır bacım senden kıymetli mi yaaaaaa 🙂 Aman yoruldum beee, gerci iyi geçti yine bizim sakindi, biz sayım yaparkende bende heyecan yaptım biraz 🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.406 eminegelin' Alıntı: gecmis olsun canim... cabuk atlatirsin insallah Genişletmek için tıkla ... sağol canım inşallah LALEZAR' Alıntı: Slm kızlar ben geldimmmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... slm canımmmm hoşgeldin naber
eminegelin' Alıntı: gecmis olsun canim... cabuk atlatirsin insallah Genişletmek için tıkla ... sağol canım inşallah LALEZAR' Alıntı: Slm kızlar ben geldimmmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... slm canımmmm hoşgeldin naber
LALEZAR Daimi Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.408 mrs m.' Alıntı: sağol canım inşallah slm canımmmm hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... İyiyim tatlım, senden ne haber, miden kötümüş geçmiş olsun, bende ramazanda ne çektim o mideden biraz iyi şimdi ama hala tam geçmiş değil..
mrs m.' Alıntı: sağol canım inşallah slm canımmmm hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... İyiyim tatlım, senden ne haber, miden kötümüş geçmiş olsun, bende ramazanda ne çektim o mideden biraz iyi şimdi ama hala tam geçmiş değil..
M mrs m. Daimi Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.409 LALEZAR' Alıntı: İyiyim tatlım, senden ne haber, miden kötümüş geçmiş olsun, bende ramazanda ne çektim o mideden biraz iyi şimdi ama hala tam geçmiş değil.. Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım canım, bugün yanma var yaa 🙁 o da kendimi kötü hissettiriyor. kızım iyice baskı yapıyor sanırım.
LALEZAR' Alıntı: İyiyim tatlım, senden ne haber, miden kötümüş geçmiş olsun, bende ramazanda ne çektim o mideden biraz iyi şimdi ama hala tam geçmiş değil.. Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım canım, bugün yanma var yaa 🙁 o da kendimi kötü hissettiriyor. kızım iyice baskı yapıyor sanırım.
LALEZAR Daimi Üye Üye 13 Eylül 2010 #17.410 mrs m.' Alıntı: iyi sayılırım canım, bugün yanma var yaa 🙁 o da kendimi kötü hissettiriyor. kızım iyice baskı yapıyor sanırım. Genişletmek için tıkla ... Canım mide yanmasına şekerli su iyi gelir ama, sanırım şeker yüksek mi çıkmıştı senin..
mrs m.' Alıntı: iyi sayılırım canım, bugün yanma var yaa 🙁 o da kendimi kötü hissettiriyor. kızım iyice baskı yapıyor sanırım. Genişletmek için tıkla ... Canım mide yanmasına şekerli su iyi gelir ama, sanırım şeker yüksek mi çıkmıştı senin..