Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

öle deme canım herseyın bır zamanı var emınımkı Allah ıznı ıle olacaktı bol bol dua et sen gerısını rabbım bılır

inşallah zamanı vardır ve ben de meleğime kavuşurum🙁

amin canım, inşallah.

sendede daha bi gelişme yok demi bendede okadar tuhaf oldumki hiç karşılaştığım yada akrabaların içindeki hamile kişilerle konuşmak istemiyorum

ben o evreleri de geçtim, kaşarlandım 🙂

hoşgeldin canım.
Allah tüm isteyenleri meleğine kavuştursun🙂

ben daha geçemedik tam o evrelerdeyim kafayı yicem artık tabi bişeyde diyemiyorsun gülüyorsun ama eve gelince patlıyorsun yarın konseye gidicem tüp bebek için
ne kadar zamandır bebek ıstıyosunuz
1 sene ama bana tüp bebek yapılcak

hobbulduk canım allah kucagına almayıda nasıb etsın ıns tabı bızlere bu duyguyu yasatsın

amiinn canım aminn..tüm bekleyenlere inşallah..
halamda 10 yıllık evliydi 3 denemede tüp bebek tedavisi pozitif sonuç verdi geçen ay şimdi kendimden çok ona seviniyorum..rabbim evlatlarımızla denemesin bizi inş..
sen tam benim aşerme zamanlarımda gelmişin buraya galiba ilk defa konuşuyoruz değilmi?😉)

sabırsızım teşekkürler listeye eklediğin için.listede adımı görünce hamileymişim gibi hissettim bi an.aslında tüm belirtiler var ama ben 5 aydır böyleyim.geçen yıl 5 ay doğum kontrol hapı kullandım adet düzenleme için.sonrasında üç ay klomen kullandım.vücutta alışkanlık yaptı artık müdahelesiz adet olamıyorum.işin tuhaf olan kısmı ise bebek düşünmeye başlamadan önce hiç böyle olmazdı yani tık tık vaktinde gelirdi adetim.ben artık bebek yoksa adetim olsun diye de dua ediyorum çünkü olmazsa onun içinde bir hafta ilaç kullanıyorum.

cok ıyı yaa10 senen dıle kolay..
amınnnnnn
evet ılk defa konusuyoruz daha once denk gelmemıstık

rica ederim. inşallah hamiş olduğun günleri de görcez🙂

herşey psikolojik canım. biliyorum elinde değil ama kendini rahat bırak. kafana takmamaya çalış. ben başarılı olamadım ve hem kendimi hem eşimi yıprattım. son 3 aydır falan gayet iyiyim ve keşke önceleri de böyle olaydım diyorum.

herşeyin hayırlısı canım. demek ki şuan hayırlı değil diye sabredip beklemek lazım.