Canim ya formda hata var zor yaziyorum kusura bakma,,,
Yok oek usume ates yoktu ama son gunlerde grip var onun icin cok usuyorum....
Ama daha test yapmadan 3/4gun once elim hep karnima gidiyodu sanki biliyodum gibi,,bundan once gecen ay yani hic olmazdi.....allah biran once senide meleyine kavusturur insallah canim
Bende inanamadimda 3 test yaptim zaten biri kac haftalik oldugunu gosteriyorya ondan,,,gercekten bi rekor vallh bu hiza ben bili yetisemedim,,doga ustu
canımcin ben çıkıyorum gülüm sayfa zorlanıyor..bayram sonrası görüşürz inş ve inş yeni hamişler olur. tüm kardeşlerimin bayramı mübarek olsun nice nice bayramlar yaşayalım bebişlerimizle inş. öpüyorum herkesi hoşçakalın..
Kızlar test yaptım tek çizgi çıktı net ve belirgin ikinci çizgi falan yok, ama hala adet OLMADIM 🙂
Hepinizi seviyorum MUTLU VE GÜZEL BİR BAYRAM DİLİYORUM...
kızlar çok güzel bi bayram geçirmenizi temenni ediyorum
bız memlekete gıdemedık ailemizden ayrı ilk bayramımız olacak burayada gelmemizde cok yenı 6 ay falan oldu onun ıcın es dostta yok.. nıye anlattım bunları sımdı bılmıyorum 🙂 tekrar hayırlı bayramlar diliyorummm
arkadaslar 6. haftalık hamıleyım ılk defa bugun kanamam oldu cok moralım bozuk su an doktorumu aradım ama cebı kapalı ızne cıkmıs. kuzenımı aradım o da doktor tuvalet harıcı kalkma hep yat dedı allahım ınsallah dusuk olmaz cok korkuyorum tuvaletten sonra sılerken sankı adet kanaması baslangıcı gıbı tuvalet kagıdına kan geldı🙁
arkadaslar 6. haftalık hamıleyım ılk defa bugun kanamam oldu cok moralım bozuk su an doktorumu aradım ama cebı kapalı ızne cıkmıs. kuzenımı aradım o da doktor tuvalet harıcı kalkma hep yat dedı allahım ınsallah dusuk olmaz cok korkuyorum tuvaletten sonra sılerken sankı adet kanaması baslangıcı gıbı tuvalet kagıdına kan geldı🙁