Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Yaaa yenilerin çoğu hamilemiyim acaba diyip geliyor, bi bakıyorlar hamileler zaten :esra:, sanırsam bunları düşman mihraklar yolloyor bizim canımızı sıkmak için kaşınma
evet iyi tesbit lalecim ne yapsak acaba..tmm ilk etapta bizim taraftan bi hamile çıkarmak yerinde olacak😀ancing_angry: yarın ilk darbeyi yapıyoruz🙂

Hııı arada bi azalıyo yeni arkadaşlar geliyo yine artıyor, biz hala listede öyleeeeeeeeeeeeee bekliyoruzzzzzzzzzzz
millet bir bir geliyor gidiyor-geliyor gidiyor

biz demirbaş yani🙂

Yaaa yenilerin çoğu hamilemiyim acaba diyip geliyor, bi bakıyorlar hamileler zaten :esra:, sanırsam bunları düşman mihraklar yolloyor bizim canımızı sıkmak için kaşınma

sen artık üstüne alınma canım. ben çekerim sineye🙂

İzgilim de yok oda mı bi yerlmere gitti acaba. ?

evet, izgil tatile gidecekti.

Siz yazmayın canım sorun değil yani...
Ben kendim yazar, kedim sorar kendim cevaplarım 😀

ne çok yazmışsın iki dakkada yaa. sadece sana cevap veriyorum🙂

Kızlar bişi okumuştum nette, kadir gecesinde gökyüzünde hiç bulut olmazmış, denizler tuzlu değil tatlı olurmuş, rüzgar olmazmış, hava ne sıcak ne soğuk olurmuş.. hiç öyle birşey duydunuz mu?
Eğer öyle ise kadir gecesi olarak kutladığımız gece kadir gecesi değildi.. çünkü o gün yağmurluydu ve oldukça rüzgarlıydı denizi bilemiycem de..

canım benim sorun değil 🙂

eee anlat bakalım, nasılsın? yiğenimiz nasıl?
herşey yolundadır inşallah🙂

yolunda çok şükür canıımm herşey bildiğimiz gibi sizde ne var ne yok

tamam kız ben elini öperim senin 😀

evet iyi tesbit lalecim ne yapsak acaba..tmm ilk etapta bizim taraftan bi hamile çıkarmak yerinde olacak😀ancing_angry: yarın ilk darbeyi yapıyoruz🙂

Hadi BİSMİLLAHHHHHHHHHHHHH

biz demirbaş yani🙂

sen artık üstüne alınma canım. ben çekerim sineye🙂

evet, izgil tatile gidecekti.

ne çok yazmışsın iki dakkada yaa. sadece sana cevap veriyorum🙂

Yazarım ben, ben YAZARIM bilmiyor musun

hiç öyle birşey duymadım.
ama zaten kadir gecesi ramazanın son 10 gecesinden biri. 27. gün temsili olarak kutlanıyor.
yani ibadet, dua vs. için son 10 gün yoğunlaşmak gerek.

bu büyük tespit senin tarfından gerçekleştirildiğine göre karşı tarafı şaşırtma püskürtme sarsma yorma ümitsiz bırakma... bu kutsal görev senindir senindir

hiç öyle birşey duymadım.
ama zaten kadir gecesi ramazanın son 10 gecesinden biri. 27. gün temsili olarak kutlanıyor.
yani ibadet, dua vs. için son 10 gün yoğunlaşmak gerek.

Hani bu hıdırellez diye bilinen Hızır ile İlyas peygamberin buluşma günüde öyle imiş, aynı şeyler olması gerekli imiş ondada, sanırım daha çok dua etmemezi için gizlenmiş bu geceler kesin günü belli değil yani 🙂