aaah aaaah evet onlar için değişiyoruz hemen.oturup kalkarken yerken konuşurken bile onların varlığına göre davranıyoruz.çok bekledik onları.çok dikkat ediyorum bazen hızlı hareket edince yine oluyor ağrı.ama öğreniyoruz biz de onlarla 😀 kendime bakıyorum nasıl değiştim hemen.yani hemen anne olma duygusunu yaşıyorsun.eskiden önce eşimi düşünürdüm şimdi önce kendimi yani bebişimi.gerçekten bambaşka bi duygu anlatılmaz Rabbim herkese yaşatsın
aynen anlattığın gibi...yiyip içtiğimizden oturup kalkmamıza kadar herşeyi daha ş,mdiden onlara göre ayarlıyoruz...
benim koçiş daha şimdiden başladı benim pabucum dama atıldı demeye...evet dediğn gibi annelik duygusu bu olsa gerek
izgil bana biraz ilk kaldıgın zamanlardan bahsedermisin bişey varmıydı farklı olan ben cok wc gitmeye başladım ama bukadar kısa sürede olmaz dimi bu agrı yumurtlama sancısımı kesin
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ............................... 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Ygmr06...........................18 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran azade ...........................2 Haziran Ayşegül.......................8Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24Ekim (Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım (Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Lalezar .................................. Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->izgil85 .................................. 30 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
iyi diyelim iyi olalım valla sabahtan kahvaltıya gittik iş arkadaşlarımızla böle bi 28 kişi beylerbeyi denize nazır kahvaltı yaptık ondan geç girdim bende hatta çok kalamıycam temizliğe girmem lazım
vallahi cok panik oldum neden mi o gün yaşadıgım o agrıdan dolayı 14 .günüm sabahı olüyordum agrıdan hiç böyle bişey yaşamadım önceleri ya resmen adet olucak gibi sende catlama oldugunda agrı oldumu