LALEZAR Daimi Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.001 tatlı cadım' Alıntı: ohhh ohhh gelmesın ohhhh..... Genişletmek için tıkla ... Bugün çok hafif bi karın sızım var, hani adet öncesi olur ya işte öyle hayırlısı bakalım...
tatlı cadım' Alıntı: ohhh ohhh gelmesın ohhhh..... Genişletmek için tıkla ... Bugün çok hafif bi karın sızım var, hani adet öncesi olur ya işte öyle hayırlısı bakalım...
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.002 LALEZAR' Alıntı: Bugün çok hafif bi karın sızım var, hani adet öncesi olur ya işte öyle hayırlısı bakalım... Genişletmek için tıkla ... anladım canım olsun takma sen arada kendını ızle tabı...bene de olmustu oyle.....🙂
LALEZAR' Alıntı: Bugün çok hafif bi karın sızım var, hani adet öncesi olur ya işte öyle hayırlısı bakalım... Genişletmek için tıkla ... anladım canım olsun takma sen arada kendını ızle tabı...bene de olmustu oyle.....🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.003 LALEZAR' Alıntı: tavuk kavurmaaaaaaaa seni ara ara görüşorum nicin ilgimi çekti de naber tavıkkkk Genişletmek için tıkla ... Tavuk kavurma kızmadın dimi, ay esprik yaptımdı sabah sabah (ama kötü oldu galiba) pardon yaaaa 🙂
LALEZAR' Alıntı: tavuk kavurmaaaaaaaa seni ara ara görüşorum nicin ilgimi çekti de naber tavıkkkk Genişletmek için tıkla ... Tavuk kavurma kızmadın dimi, ay esprik yaptımdı sabah sabah (ama kötü oldu galiba) pardon yaaaa 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.004 LALEZAR' Alıntı: Kısss sabırsızım yine sabah sabah iç karartmamı yapıyorsun, gel buraya bakim seni bi mıncıkliyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... LALEZAR' Alıntı: Bugün çok hafif bi karın sızım var, hani adet öncesi olur ya işte öyle hayırlısı bakalım... Genişletmek için tıkla ... günaydın canım hoşgeldin🙂 madem gelen giden yok artık bekletme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii🙂
LALEZAR' Alıntı: Kısss sabırsızım yine sabah sabah iç karartmamı yapıyorsun, gel buraya bakim seni bi mıncıkliyim 🙂 Genişletmek için tıkla ... LALEZAR' Alıntı: Bugün çok hafif bi karın sızım var, hani adet öncesi olur ya işte öyle hayırlısı bakalım... Genişletmek için tıkla ... günaydın canım hoşgeldin🙂 madem gelen giden yok artık bekletme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.005 Sabırsızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Eylül 2010 #17.006 Hosgeldin lalezar, kizlar haftaya doktorda ne yapip edip rapor almam lazim oturmaktan popom cok agriyooooo
Hosgeldin lalezar, kizlar haftaya doktorda ne yapip edip rapor almam lazim oturmaktan popom cok agriyooooo
LALEZAR Daimi Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.007 sabırsızım' Alıntı: günaydın canım hoşgeldin🙂 madem gelen giden yok artık bekletme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii🙂 Genişletmek için tıkla ... Test test test Yediler beni tatlı cadım dünden beri
sabırsızım' Alıntı: günaydın canım hoşgeldin🙂 madem gelen giden yok artık bekletme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii🙂 Genişletmek için tıkla ... Test test test Yediler beni tatlı cadım dünden beri
LALEZAR Daimi Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.008 CaRiZmA' Alıntı: Hosgeldin lalezar, kizlar haftaya doktorda ne yapip edip rapor almam lazim oturmaktan popom cok agriyooooo Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canım, al tabikide kadın doğumcular kolay verir rapor, biraz sancım var falan de 🙂
CaRiZmA' Alıntı: Hosgeldin lalezar, kizlar haftaya doktorda ne yapip edip rapor almam lazim oturmaktan popom cok agriyooooo Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum canım, al tabikide kadın doğumcular kolay verir rapor, biraz sancım var falan de 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.009 sabırsızım' Alıntı: günaydın canım hoşgeldin🙂 madem gelen giden yok artık bekletme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii🙂 Genişletmek için tıkla ... kısssss dur....lalezarım sen bakma sabırsızıma....adı ustunde🙂bıraz daha beklesın canım yaaaaaaa.......ısrar etmeelım bence.....hanı bugun gecerse sevıncle yapmak daha ıyı olur cunku asıl gun bugun aksama kadar vakıt var.....
sabırsızım' Alıntı: günaydın canım hoşgeldin🙂 madem gelen giden yok artık bekletme biziiiiiiiiiiiiiiiiiiii🙂 Genişletmek için tıkla ... kısssss dur....lalezarım sen bakma sabırsızıma....adı ustunde🙂bıraz daha beklesın canım yaaaaaaa.......ısrar etmeelım bence.....hanı bugun gecerse sevıncle yapmak daha ıyı olur cunku asıl gun bugun aksama kadar vakıt var.....
seldosdemir Yeni Üye Üye 7 Eylül 2010 #17.010 LALEZAR' Alıntı: Test test test Yediler beni tatlı cadım dünden beri Genişletmek için tıkla ... ama bak ben bu akşamdan izine çıkıyorum. merakta bırakma beni🙁 biraz duygu sömürüsü yapalım. bu inatçıya sökmez ama neysse 🙂
LALEZAR' Alıntı: Test test test Yediler beni tatlı cadım dünden beri Genişletmek için tıkla ... ama bak ben bu akşamdan izine çıkıyorum. merakta bırakma beni🙁 biraz duygu sömürüsü yapalım. bu inatçıya sökmez ama neysse 🙂