kızlar ben çıkıyorumm gidiyimm kocişim yemek istemedn yapmaya başlıyım anca 2 saate zor hazırlarım zaten çok halsizim bennn
dua eedin banaaaaaaaaa
yolarım sizi şaka şaka öperim hepinizi canacıklarınzdan
kan testi için ancak haftaya gidebiliriz herhalde
evet ağrıyo sızlıyo sanki koparıyorlar sadece 2 gün kaşıntı oldu kaşıntı neysede ağrı çok fena yapıyo beni
kızlar ben çıkıyorumm gidiyimm kocişim yemek istemedn yapmaya başlıyım anca 2 saate zor hazırlarım zaten çok halsizim bennn
dua eedin banaaaaaaaaa
aslıcım 5 dk ancak yatabılıyorum bıde bızım bazen yatmadan önce oluyo bende cok duramıyorum hareket edıyorum kalktıktan sonra yanı....hareket edıyorum eger yatmadan cok önce olursa....
dua eedin banaaaaaaaaa
bas bacım kalıbı bas sebnin kalıp cuk diye oturdu hheehhee
tamam bacım güle güle
bende çıkıyorum artık işlerimi hallederim biraz
öpüyorum herkesi çoook çoook teşekkür ediyorum bütün tebrikler ve iyi dilekler için
ayşegülüm bir bana hamilesin demedim....
niye demiyorsun bakiiim...
benim adete de 2 gün kaldı...
hafif hafif karnım ağrıyor....
lekelenmem oldu....
Allahım sen yardım et....
ayyyy canımsın yaaaaa Allah razı olsun gülüm dünkü testtede çok çok hafif çıkmıştı onradan ama sabahki teste göre hareket etmek istedim
çok şükür kurban olduğum Allah ım gönderdi
hepiniz çok çok sağolun dualarınızın desteğinizin sayesinde şuan bu mutluluğu yaşıyorum
ayyyyyyy süper yaaaaa çok şükür allaha 🙂 ne demek canım burada birbirimiz için varız, ve ben her geçen gün birilerinin hamile olduğunu duydukça müthiş seviniyorum. rabbim herkese nasip etsin inşallah.
iyiyim çok şükür canım benim... yormamaya çalışıyorum ama işimi iyisiyle de yapmalıyım ne yapayım bu da benim iş disiplinim. dikkat etmeye çalışıyorum canımmm
sen nasılsın bakalım
canımmm benim göğüslerde hiç birşey olmadı.... hamileliğimi öğrenmeden önce sol göğsümün altında ağrı vardı ama geçti. bir ara ikisinin ucu da hassaslaştı kaşınır gibi oldu ama geçti. yani benim sıkıntım yok canım, istersen sen doktora sor. ama normal olabilir.