Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

dövseydin bari

evet çok haklısın canım.
kocaya çaktırmadan enerji yüklememe lazım.
gıcık yaa testleri düzgün çıktı diye takviye yaptırmıyo🙂
benim rahat olmam? 😕 olmaya çalışırım.

çakşır ne kıs ben de bi bakayım. merak ettim.

yakalaya bilirsen isir 🙂

Tatli cadim.... bakarsin bi süpriz yaparlar.... sen $imdiden herkeze hatirlattt 🙂
kıssssssss senın gıbıyım bende soyledım herkese gercı bılıyorlar ama yınede hazırlıklar hedıyler alınsın dıye🙂ne fenayım haaaa....gercı hedıye almayı da sevıyorum vereyı de oyuzden🙂valla koyde ne süprızı yapacaklar canım yaaaa hıc sanmam......

bizim incir güzeli izgil var.
ama o tam olarak kürü uygulamadı sanırım. bol bol incir yedi🙂
şimdi hamiş🙂[/QUOTE]

incire takıldım bugunlerde heryerde duyorum tecrübelerinizden faydalanıyım dedım
tesekkur ederım

tesekkur ederım canım ayrıca sımdıden dogum gunun kutlu olsun

ben tatlısını yapıyorum o cok guzel oluyo cokta hafıf kuru sekılde yıyemıyorum ama ınş faydası olur

Padişah fermanı kısss 🙂

Rerbull falan sevmezmi al içir, tatlı yap yada al yesin, ballı süt mesela acayip enerji verir..
Sende bol bol ıhlamur, adaçayı, rezene, papatya çayları iç şöyle relaxxxxxxxxxxx relaxxxxxxxxxxxxxxxxxx çalışırsınız

Çakşır pek fena bi bak bak

bi iki tavsiyede benden:

kocayi rahatlatin...
fazla cay/kahve sigara icirmeyin
ve icmeyin 🙂

bende kocam cok stress yapiyordu,... hamile kaldiktan sonra adam bi rahatladiki anlatamam 🙂

bizim incir güzeli izgil var.
ama o tam olarak kürü uygulamadı sanırım. bol bol incir yedi🙂
şimdi hamiş🙂

incire takıldım bugunlerde heryerde duyorum tecrübelerinizden faydalanıyım dedım
tesekkur ederım

tesekkur ederım canım ayrıca sımdıden dogum gunun kutlu olsun

ben tatlısını yapıyorum o cok guzel oluyo cokta hafıf kuru sekılde yıyemıyorum ama ınş faydası olur[/QUOTE]
sagol sımalcım.....arada agızna at yeterlı olur bence.....

tatlıyı çok sever. evet bol bol tatlı yapayım ona.
hazır şeyleri pek yemez de içmez de...

demek çakşır çok fena🙂
aktarlarda var mı?

bi iki tavsiyede benden:

kocayi rahatlatin...
fazla cay/kahve sigara icirmeyin
ve icmeyin 🙂

bende kocam cok stress yapiyordu,... hamile kaldiktan sonra adam bi rahatladiki anlatamam 🙂

biz ikimiz de içki-sigara kullanmıyoruz canım. o konuda sorun ok🙂
ama lalezarın dediği gibi bitki çayı içmek lazım aslında.

incirli tatlı yap bak cok kolay ve guzel oluyo ıncırlerı at robota ıcıne bıraz seker sutu ısıt onu da koy ıcıne gecır robattan ıncecık olana kadar sonra dök kaselere dınlendır bır saat kadar sıcak bı yerde sonra koy dolaba al sana harıka bı sutlac kıvamında tatlı veeee enerjiii deposuu