evet çok haklısın canım.
kocaya çaktırmadan enerji yüklememe lazım.
gıcık yaa testleri düzgün çıktı diye takviye yaptırmıyo🙂
benim rahat olmam? 😕 olmaya çalışırım.
hosgeldın sımal....ıncırı kuru sekılde yedıgın zamanda faydası oluyor yumrtlama konusunda.....deneyen melıslerımız var tabıkı ayrıntılı bılgım yok benım ama faydasının oldugunu bılıyorum.....
evet çok haklısın canım.
kocaya çaktırmadan enerji yüklememe lazım.
gıcık yaa testleri düzgün çıktı diye takviye yaptırmıyo🙂
benim rahat olmam? 😕 olmaya çalışırım.
Rerbull falan sevmezmi al içir, tatlı yap yada al yesin, ballı süt mesela acayip enerji verir..
Sende bol bol ıhlamur, adaçayı, rezene, papatya çayları iç şöyle relaxxxxxxxxxxx relaxxxxxxxxxxxxxxxxxx çalışırsınız
tesekkur ederım canım ayrıca sımdıden dogum gunun kutlu olsun
ben tatlısını yapıyorum o cok guzel oluyo cokta hafıf kuru sekılde yıyemıyorum ama ınş faydası olur[/QUOTE]
sagol sımalcım.....arada agızna at yeterlı olur bence.....
Rerbull falan sevmezmi al içir, tatlı yap yada al yesin, ballı süt mesela acayip enerji verir..
Sende bol bol ıhlamur, adaçayı, rezene, papatya çayları iç şöyle relaxxxxxxxxxxx relaxxxxxxxxxxxxxxxxxx çalışırsınız
incirli tatlı yap bak cok kolay ve guzel oluyo ıncırlerı at robota ıcıne bıraz seker sutu ısıt onu da koy ıcıne gecır robattan ıncecık olana kadar sonra dök kaselere dınlendır bır saat kadar sıcak bı yerde sonra koy dolaba al sana harıka bı sutlac kıvamında tatlı veeee enerjiii deposuu