ben sen bugun baslıcaksın sanmıstım...neyse ohh bır hafta daha dınlen neguzel......sınvada bıttı gonlune gore otur ısını yap valla...ınsan evde olunca super oluyor..yanı calısırken oyle oluyordum ben🙂
yaa yazın tatile kıbrısa gittiğimde bütün ağçalar keçiboynuzundan yıkılıyordu. valla utanmasam bi çuval doldurup gelecektim🙂
ot gibi keçboynuzu ağacı bitmiş heryerde...
hosgeldın sımal....ıncırı kuru sekılde yedıgın zamanda faydası oluyor yumrtlama konusunda.....deneyen melıslerımız var tabıkı ayrıntılı bılgım yok benım ama faydasının oldugunu bılıyorum.....
valla canim bi haftadir herkezin kafasinin etini yiyiyorum... pazartesi dogüm günüm diye...I$ten sonra bi hastaneye, dogum odalarina bakmaya gitcektim, ardindan pasta falan annemgile gitcektim, beraber iftar falan... aile ici düsünmüstüm.. ammaaaaaaaaaaa kocam hasta, banada biraz bulasti galiba, simdiki planim :
Nane/limon, bahtaniye yorgan yatak 🙂
ayyy dogum gününe bakk ne eglenceli 🙂 ama yinede bi pasta alirim herhalde..... aksam kocisle yeriz...
evet canım bende matemetık ıcın dershaneye gıtmıstım oylevermıstım.....ıste bende sozelcı olunca sozellerı temızledım bı sayısallar kaldı...gecerız ınsallah canım zor ya zaten bu sene 3 oldu eger bebıs oldugunda da calısabılırsem verırım ama veremezsem bırakıcam artık.....suankı karar oyle......
valla canim bi haftadir herkezin kafasinin etini yiyiyorum... pazartesi dogüm günüm diye...I$ten sonra bi hastaneye, dogum odalarina bakmaya gitcektim, ardindan pasta falan annemgile gitcektim, beraber iftar falan... aile ici düsünmüstüm.. ammaaaaaaaaaaa kocam hasta, banada biraz bulasti galiba, simdiki planim :
Nane/limon, bahtaniye yorgan yatak 🙂
ayyy dogum gününe bakk ne eglenceli 🙂 ama yinede bi pasta alirim herhalde..... aksam kocisle yeriz...
ayyy sende benım gıbısın basagız nede olsa...bende dogum gunum gıtmeyelım dedım ama sımdı sonucta gelınım cok da bısey dıyemıyorum mecbur....kosıınde tam zamanında hastalanmıs yaww senınde.....neyse olsun artık bu sene degılmı saglık olsunda bız kutlamasak da olur......