Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Ayyy kıyamam sana bennnn 🙂

Kız varya yarıldım gülmekten

formül çokkkkk hengisini istersen...

sen yarıl bakalım 🙂
dokdur hanım bana tavsiyeniz nedir acep🙂

he valla oyle oluyor...sagol tatlım.....senınde bıtmıs reglın bugunden ıtıbaren basla tam gazzzz tamam....bak dua etttım dun....sende gayrete devam🙂

Allah senden razı olsun canım benim.
evet durmak yok, yola devam🙂

Evet valla evde olmak çok güzel 🙂 çarşamba annemlerinyanına gidicez, pazarda seçim görevimiz var.. yine boş durmak yokkk 🙂

Tamam uzat popoyuuuuuuuuuu 😀

dur bekle bakalım. belki de sürpriz yaparlar🙂
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım. sağlıklı, huzurlu senelere inşallah🙂

burdayım canım benim eşimde sperm sayısı azlığı var....
sperm arttırıcı neler varmış onu araştırıyordum....
varmı senin bu konuda bilgilerin.....

yaa yazın tatile kıbrısa gittiğimde bütün ağçalar keçiboynuzundan yıkılıyordu. valla utanmasam bi çuval doldurup gelecektim🙂
ot gibi keçboynuzu ağacı bitmiş heryerde...

hosbulduk guzel anne adayları ya şu incir kürünün faydası oluyomu deyenen varmı

bizim incir güzeli izgil var.
ama o tam olarak kürü uygulamadı sanırım. bol bol incir yedi🙂
şimdi hamiş🙂

valla canim bi haftadir herkezin kafasinin etini yiyiyorum... pazartesi dogüm günüm diye...I$ten sonra bi hastaneye, dogum odalarina bakmaya gitcektim, ardindan pasta falan annemgile gitcektim, beraber iftar falan... aile ici düsünmüstüm.. ammaaaaaaaaaaa kocam hasta, banada biraz bulasti galiba, simdiki planim :

Nane/limon, bahtaniye yorgan yatak 🙂
ayyy dogum gününe bakk ne eglenceli 🙂 ama yinede bi pasta alirim herhalde..... aksam kocisle yeriz...

Evte valla bebek olunca zor.. bende baya kara kara düşünüyorum (aman senki oldu da kara kara düşünmesi kaldı
)

burdayım canım benim eşimde sperm sayısı azlığı var....
sperm arttırıcı neler varmış onu araştırıyordum....
varmı senin bu konuda bilgilerin.....

Çakşır diye bi bitki var canım baya faydalı bide onu araştır...

sen yarıl bakalım 🙂
dokdur hanım bana tavsiyeniz nedir acep🙂

Allah senden razı olsun canım benim.
evet durmak yok, yola devam🙂

• Tizzzzzzzzzz vakitte çalışmalara başlanacak, gün aşırı çalışılacak bu biiiiiiiiiiiiirrrrr...
  • Kocaya bol bol enerji verici yiyecekler ve içirilecek bu ikiiiiiiiiiiiiiiii...
  • Umutsuz olunmayacak hep relaxxx olunacak bu da sana üççççççççççççççççç

ayyy sende benım gıbısın basagız nede olsa...bende dogum gunum gıtmeyelım dedım ama sımdı sonucta gelınım cok da bısey dıyemıyorum mecbur....kosıınde tam zamanında hastalanmıs yaww senınde.....neyse olsun artık bu sene degılmı saglık olsunda bız kutlamasak da olur......