Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hayırdır nereye gıdıyon bacım?habarım yok hıcbıseyden

ıyı bebıs canım sagol....yok ısım cok ama herıf begenmıyor ya oyuzden suan beklemedeyız.....

İzindeyim ya canım, p.tesi artık iş başı onun için diyorum, işte kısıtlı bide sorunlu sürekli net bağlantısı ve bide öğlen 12,00-14,00 arası bide akşam 16,00 dan sonra var onun için diyorum.. 🙂

senın dersler hangısı canım?hem olsun neolcak dershaneye okudugumuz heryasta gıdebılırız sonucta bızde ogrencıyız🙂

Amannnn diş ağrısı pek bi zordur iyi atlatmışsın canım, hayırlısıyla stresli günlerinde bitiyor artık relaxx bak bebişde etkilenir canım.. 🙂

slm kızlar ben geldimmmmm

H. geldin Şimalllll 🙂

ben sen bugun baslıcaksın sanmıstım...neyse ohh bır hafta daha dınlen neguzel......sınvada bıttı gonlune gore otur ısını yap valla...ınsan evde olunca super oluyor..yanı calısırken oyle oluyordum ben🙂

koci$im bu ara popoma bakcak hali yok... isirabilirsin 🙂
tövbe tövbe... güldürdün beniiiii 🙂

slm kızlar ben geldimmmmm

hosgeldinnn

ıyı bebıs canım sagol....yok ısım cok ama herıf begenmıyor ya oyuzden suan beklemedeyız.....

Sorma yaaa benimkide öyle mirin kirin, ben onu bunu bilmem haftaya cinsiyeti kezinlestimi... isimi koycam... ismiyle sevmek istiyorum artik....

emıneeeeeeeeee aksama plan varmı?hazırlık falan.....uf yaa benımde bayramın ılk gunu dogumgunum ve ogun esımle bıseyler yapamıcaz cunku kayınvalıdemın koyune gıdecegız dogumgunumde koyde olucam🙂aksamada annemlere gıderız artık neyse olsun artık neyapalım bu senede boyle olsun.....ınsan hersene alısık oldugu seyı ypamayınca tuhaf oluyor...orda bana suprız yapsalar keske neguzel olurdu🙂ay bende cocuklastım ıyıceeeeeeee yaaaaaaaaa......

Benim 7 dersim vardı, finallerde biliyorsun malum olaydan dolayı sadece iki tanesini verebilmişim, alttan mat, gen.muh, 2. sınıfın da iktisat teo., istatistik, muh,uyg., kamu maliyesi, ticaret huk.
evet canım bende matemetık ıcın dershaneye gıtmıstım oylevermıstım.....ıste bende sozelcı olunca sozellerı temızledım bı sayısallar kaldı...gecerız ınsallah canım zor ya zaten bu sene 3 oldu eger bebıs oldugunda da calısabılırsem verırım ama veremezsem bırakıcam artık.....suankı karar oyle......