LALEZAR Daimi Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.881 sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin tatlıcadımmmmmmmmmmmmmmm🙂 oldu mu lalezar🙂 Genişletmek için tıkla ... Bana sormucan tatlı cadıma sorucan kıssss 🙂 Ama benimkilerden az olmuş yinede bilemiycem yani.. 🙂
sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin tatlıcadımmmmmmmmmmmmmmm🙂 oldu mu lalezar🙂 Genişletmek için tıkla ... Bana sormucan tatlı cadıma sorucan kıssss 🙂 Ama benimkilerden az olmuş yinede bilemiycem yani.. 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.882 sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin tatlıcadımmmmmmmmmmmmmmm🙂 oldu mu lalezar🙂 Genişletmek için tıkla ... olmus olms ben cevap vereyım🙂 nasılsın canım?
sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin tatlıcadımmmmmmmmmmmmmmm🙂 oldu mu lalezar🙂 Genişletmek için tıkla ... olmus olms ben cevap vereyım🙂 nasılsın canım?
seldosdemir Yeni Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.883 LALEZAR' Alıntı: Bana sormucan tatlı cadıma sorucan kıssss 🙂 Ama benimkilerden az olmuş yinede bilemiycem yani.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... çaktırmadan sana sordum işte
LALEZAR' Alıntı: Bana sormucan tatlı cadıma sorucan kıssss 🙂 Ama benimkilerden az olmuş yinede bilemiycem yani.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... çaktırmadan sana sordum işte
LALEZAR Daimi Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.884 tatlı cadım' Alıntı: bak yanna getırme benı hanımmmm🙂 e neyaptın bakayım sınavlarda anlat sekerım? Genişletmek için tıkla ... Ayy ne yapim tatlım yaaa, zaten iki tanesine çalışmıştım, inşallah onları veririm diğerleri fos, pazarkilere hiç gitmedim bile .. 🙂 senin yoktu dimi büt..
tatlı cadım' Alıntı: bak yanna getırme benı hanımmmm🙂 e neyaptın bakayım sınavlarda anlat sekerım? Genişletmek için tıkla ... Ayy ne yapim tatlım yaaa, zaten iki tanesine çalışmıştım, inşallah onları veririm diğerleri fos, pazarkilere hiç gitmedim bile .. 🙂 senin yoktu dimi büt..
seldosdemir Yeni Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.885 tatlı cadım' Alıntı: olmus olms ben cevap vereyım🙂 nasılsın canım? Genişletmek için tıkla ... sabah bunalımdım ama şimdi arkadaşlar sayesinde çok iyiyim. iyi ki varsınız🙂 sen nasıl oldun? diş ağrın falan geçti mi?
tatlı cadım' Alıntı: olmus olms ben cevap vereyım🙂 nasılsın canım? Genişletmek için tıkla ... sabah bunalımdım ama şimdi arkadaşlar sayesinde çok iyiyim. iyi ki varsınız🙂 sen nasıl oldun? diş ağrın falan geçti mi?
LALEZAR Daimi Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.886 sabırsızım' Alıntı: çaktırmadan sana sordum işte Genişletmek için tıkla ... Tatlı cadım olmuş dedi demik ki olmuş.. o dediyse olmuştur 🙂
sabırsızım' Alıntı: çaktırmadan sana sordum işte Genişletmek için tıkla ... Tatlı cadım olmuş dedi demik ki olmuş.. o dediyse olmuştur 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.887 sabırsızım' Alıntı: sen var ya sen🙂 seni mıncıklıycam heee Genişletmek için tıkla ... bu testi yaptiracaz ba$ka yolu yok 🙂
sabırsızım' Alıntı: sen var ya sen🙂 seni mıncıklıycam heee Genişletmek için tıkla ... bu testi yaptiracaz ba$ka yolu yok 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.888 LALEZAR' Alıntı: Tatlı cadım olmuş dedi demik ki olmuş.. o dediyse olmuştur 🙂 Genişletmek için tıkla ... eyvallah 🙂
LALEZAR' Alıntı: Tatlı cadım olmuş dedi demik ki olmuş.. o dediyse olmuştur 🙂 Genişletmek için tıkla ... eyvallah 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 6 Eylül 2010 #16.889 Pazartesiden itibaren beni böyle her vakit burda bulamıcaksınız, çok canınız sıkılcak çooooooooooooooookkk 🙂
Pazartesiden itibaren beni böyle her vakit burda bulamıcaksınız, çok canınız sıkılcak çooooooooooooooookkk 🙂