Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum arkadaşlar. Allah'tan yarınan sonra iş yok. arefe günü yarım gün olduğundan patron iznimizden kesti ve gelmeyin dedi🙂
iznim gidiyor boşuna ama yarım gün gelmekten iyidir heralde🙂

çok hareketli bir ramazan geçirdik.
29 gün razamanın 22 gününde ya bizde biri vardı ya bz bir yerlerdeydik...
çok bereketli oldu, maşallah🙂

ama yorgunum da işte. bugün misafir var ve dünden yaptım yemekleri. dün de iftarda olduğumuzdan iftar öncesi-sonrası koşturdum durdum🙂

yorguunuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm 🙂

günaydın canlarım....
ahhh kızlar bizde de bende sorun yok....
eşimin sperm sayısı az...
bizde bunu aşmaya çalışıyoruz....

günaydın kızlar nasılsınız.eminecim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişin ve eşinle birlikte.sabırsızım sakın üzülme cnm ben inanıyorum senin en uygun bir zamanda hamiile kalacagına dün akşam hepiniz için dua ettim.

valla ne aptallıkmış korunmak🙂
sanki istediğin anda olacakmış gibi geliyor insana.

rabbim inşallah bize de nasip eder annelik duygusunu🙂
hayırlısı...

günaydın canlarım....

Allah yardımcınız olsun canım.
bende ve eşimde hiçbir sorun yok ama bekliyoruz işte.
kısmet!

canım benim yaaaa Allah razı olsun.
olacaksa da sizlerin duasıyla olacak zaten...
şu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine bebek isteyen herkese nasip etsin rabbim.

etrafimda herkes grip ya, benim randevumda bi degisiklik olmazsa haftaya persembe, kasigim cok batiyo doktorumu aradim gerek görürse gitcem yok gelme derse haftaya persembe insallah 🙂

anaaaa ayni günnnnn 🙂 batmalar bendede olmustu, ama uzun sürmedi.. $imdi aksamlari belimde batmalar oluyor...

bu haftada bayram yine dinlenemessin... teeee haftaya... aaaa okadar tatil yaptin daha yorgunum mu diyorsun 🙂 .. ben napim burda 😕

günaydın canlarım....

Günaydin canim...
insallah tez zamanda a$arsiniz bu durumu...

Tskler canim benim... nasilsinnn?

valla ne aptallıkmış korunmak🙂
sanki istediğin anda olacakmış gibi geliyor insana.

rabbim inşallah bize de nasip eder annelik duygusunu🙂
hayırlısı...

bende aptak gibi korundum doğum kontrol haplarını düzenli düzenli yutuyordum....
çok pişmanım çok....
Allah büyük ama hiiiç spermi olmayan erkekeler bile baba olabiliyor
bizler neden olmayalım.....
biz sperm sayısını artırmak için keçi boynuzu kürü yapıyoruz bide bir macun hazırladım...içinde sperm arttırma özelliği olan bitkiler var.....
umutla bekliyorum....

slm kızlar,
ben yeni üye oldum. beni de aranıza alır mısınız??? 4 aydır hamile kalabilmek için çaba gösteriorum ama pko olduğumu öğrendim. klomen kullandım ama malesef yumurtlamamışım. regl olmayı bekliorum bugün olmam gerekiordu ama olmadım hiç bir belirti de yok olacağıma dair. zaten 2-3 ayda bir regl oluyorum. belki klomenin etkisiyle zamanında olurum die düşünmüştüm ama sanırım olmıcak. doktorum regl olunca gelmemi söyledi bana iki ilaç yazacak bu ilaçlar konusunda bilginiz var mı?? glucophage ve gonaphene???
allah bebiş isteyenlere bir an önce versin..
hamile olanlara da sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin...

inşallah canım....
bebişin nasıl...
sen nasılsın.....