yaa Eylül ayına siftah yapmamışız hala. hadi kızlar.... 🙂
eminecim doğum günüsün kutlu olsun. (yiğenim doğum günüsü der ve çok hoşuma gidiyor)
bebişinle, kocacınla ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu yıllara inşallah🙂
yaa Eylül ayına siftah yapmamışız hala. hadi kızlar.... 🙂
eminecim doğum günüsün kutlu olsun. (yiğenim doğum günüsü der ve çok hoşuma gidiyor)
bebişinle, kocacınla ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu yıllara inşallah🙂
yaşın biri gider biri gelir canım. sen tadını çıkarmaya bak🙂))
eylül anneleri içersinde olabileceğimi sanmıyorum. ben beklemiyorum artık. ben anne olmayacağım gibi geliyor 🙁
inşallah eylül ayına bir patlama yaşanır🙂
yaşın biri gider biri gelir canım. sen tadını çıkarmaya bak🙂))
eylül anneleri içersinde olabileceğimi sanmıyorum. ben beklemiyorum artık. ben anne olmayacağım gibi geliyor 🙁
inşallah eylül ayına bir patlama yaşanır🙂
canım benim Allah razı olsun.
bazen olacak gibi geliyor ama çoğunlukla benim çocuğum olmayacak fikri ağır basıyor. bugün de o günlerden birindeyim🙁
hakkımızda hayırlısı...
bugüne kadar hep hayırlısı olsun diye dua ettik ve olmadı. demek ki hayırlı değildi. inşallah doru zaman yaklaşmıştır...
amaaaannnn ben bunalım günümdeyim. beni boşver🙂
sen nasılsın bakalım? yiğenimiz nasıl? doktor randevuna az kaldı dimi?
bazen olacak gibi geliyor ama çoğunlukla benim çocuğum olmayacak fikri ağır basıyor. bugün de o günlerden birindeyim🙁
hakkımızda hayırlısı...
bugüne kadar hep hayırlısı olsun diye dua ettik ve olmadı. demek ki hayırlı değildi. inşallah doru zaman yaklaşmıştır...
bende bunalimdayim 🙂
dedigin gibi dogru zaman geldimi oluverir.... insallah o zaman bu aydir 🙂
ay beni sorma.... E$im hasta oldu, dün onla ugra$tim... ay bu adamlar hasta oldumu iyice cocukla$iyorlar... biraz benimde burnum yanmaya basladi ama aksam cay falan ba$lamadan atlatirim diye dü$ünüyorum 🙂
randevuma az kaldiiii, haftaya persembeee... ayy iple cekiyorum... nasil oldu, cinsiyet degi$cekmi, hareketleri ayyy hepzini merak ediyorum....
bende bunalimdayim 🙂
ay beni sorma.... E$im hasta oldu, dün onla ugra$tim... ay bu adamlar hasta oldumu iyice cocukla$iyorlar... biraz benimde burnum yanmaya basladi ama aksam cay falan ba$lamadan atlatirim diye dü$ünüyorum 🙂
randevuma az kaldiiii, haftaya persembeee... ayy iple cekiyorum... nasil oldu, cinsiyet degi$cekmi, hareketleri ayyy hepzini merak ediyorum....
hakkımızda hayırlısı...
ayni ben heee 🙂 ben anne olmayi akfadan silmistim dogum kontrol haplarina verdigim paralara yaniyodum zaten hamis kalamiyorum neden kullandim ki diyodum 🙂 am abak rabbime binlerce sükür bana nasip etti insallah sizlerede nasip edecek, rahatlamaya calis meditasyon yap raahtlatici müzik dinle 🙂
bende bunalimdayim 🙂
etrafimda herkes grip ya, benim randevumda bi degisiklik olmazsa haftaya persembe, kasigim cok batiyo doktorumu aradim gerek görürse gitcem yok gelme derse haftaya persembe insallah 🙂