Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam millet🙂

yaa Eylül ayına siftah yapmamışız hala. hadi kızlar.... 🙂

eminecim doğum günüsün kutlu olsun. (yiğenim doğum günüsü der ve çok hoşuma gidiyor)
bebişinle, kocacınla ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu yıllara inşallah🙂

ayyy canim benim sagolll.... 23 e ali$amadan 24 oldum... offf offf... 🙂

eylül anneleri yavas yavas dökülmeye baslar, en az 4 cikarmamiz lazim 🙂 Insallah sende bunlardan biri olursun...

ayyy canim benim sagolll.... 23 e ali$amadan 24 oldum... offf offf... 🙂

eylül anneleri yavas yavas dökülmeye baslar, en az 4 cikarmamiz lazim 🙂 Insallah sende bunlardan biri olursun...

yaşın biri gider biri gelir canım. sen tadını çıkarmaya bak🙂))

eylül anneleri içersinde olabileceğimi sanmıyorum. ben beklemiyorum artık. ben anne olmayacağım gibi geliyor 🙁
inşallah eylül ayına bir patlama yaşanır🙂

aaa öyle deme yaaaa... insallah en kisa zamanda gelir melegin.... dün dua ederken, hepiniz aklimdan gectiniz... ilk aklima gelende sendin.

aaa öyle deme yaaaa... insallah en kisa zamanda gelir melegin.... dün dua ederken, hepiniz aklimdan gectiniz... ilk aklima gelende sendin.

oohhhh be sonunda buluştuk🙂

canım benim Allah razı olsun.
bazen olacak gibi geliyor ama çoğunlukla benim çocuğum olmayacak fikri ağır basıyor. bugün de o günlerden birindeyim🙁
hakkımızda hayırlısı...
bugüne kadar hep hayırlısı olsun diye dua ettik ve olmadı. demek ki hayırlı değildi. inşallah doru zaman yaklaşmıştır...

amaaaannnn ben bunalım günümdeyim. beni boşver🙂

sen nasılsın bakalım? yiğenimiz nasıl? doktor randevuna az kaldı dimi?

bende bunalimdayim 🙂
dedigin gibi dogru zaman geldimi oluverir.... insallah o zaman bu aydir 🙂

ay beni sorma.... E$im hasta oldu, dün onla ugra$tim... ay bu adamlar hasta oldumu iyice cocukla$iyorlar... biraz benimde burnum yanmaya basladi ama aksam cay falan ba$lamadan atlatirim diye dü$ünüyorum 🙂
randevuma az kaldiiii, haftaya persembeee... ayy iple cekiyorum... nasil oldu, cinsiyet degi$cekmi, hareketleri ayyy hepzini merak ediyorum....

hadi inşallah bu ay ben de sizin aranıza katılırım🙂

çok geçmiş olsun canım. evet, bu erkekler bizler olmasak naparlardı bilemiyorum. nazları, beceriksizlikler... 🙂

ayy ne güzel heyecanlar. Allah gönlüne göre versin canım🙂

ayni ben heee 🙂 ben anne olmayi akfadan silmistim dogum kontrol haplarina verdigim paralara yaniyodum zaten hamis kalamiyorum neden kullandim ki diyodum 🙂 am abak rabbime binlerce sükür bana nasip etti insallah sizlerede nasip edecek, rahatlamaya calis meditasyon yap raahtlatici müzik dinle 🙂

etrafimda herkes grip ya, benim randevumda bi degisiklik olmazsa haftaya persembe, kasigim cok batiyo doktorumu aradim gerek görürse gitcem yok gelme derse haftaya persembe insallah 🙂