kadın doktoru izinde miymiş ne başka doktora gitmiş.doktor sen naz yapıyorsun demiş ilgilenmemiş.o da naz yapsam niye sana yapayım kocama yaparım demiş.ertesi gün kendi doktoruna gitmiş.meğer bebeği ölmüş karnında.psikolojisi bozuldu kadının uzun bi süre.şimdi de bebeği olmuyor
allahım yaa nasıl dr bunlar allah aşkına bide bunlara dr deemek bile beni çileden çıkarıyo allah yardım etsin inmş yakında doğacak bebişler yapışir göbüşüne o kız cağizin canımbenimm
hadi yaaa 🙁((
çok talihsiz bir olay, allah sabır versin ona. psikolojisi bozulmaz mı hiçççç ne zor.
inşallah allah tutunabilecek sağlıklı bir bebek nasip eder.
hahahha iyiyim talımm senin bebişde iyi galiba allah sağlıcakl kucağinza aldğınmız günleride göstersin inş
ayyy kss niye öyle diyon belki kardeş olmak istemiyolar ben yeğenime soram baklımnm belki o başka türlü düşünüyodur yesin tezesi onlarıııı yesin inş sağlıcakla doğsublar ozaman yiycem onlarııı
çocuklarımızın kararlarına saygı duyarız.bi büyüsünler de bakalım.mrsm.den iyi dünür mü bulacam 🙂 senden de iyi çöpçatan çıkar🙂 şaka bi yana da doğsunlar sağlıklı sıhhatli şimdi tek derdimiz o
iyiiii iyi olman güzel canım 🙂
çok şükür iyi bakalım. pazartesi günü kontrol var, nasıl olduğunu göreceğiz.
amiiiiiiiiiinnnnn canım inşallahhhhh ve inşallah rabbim sana da meleğini göndersin canım benim.
saol bitanem benimm yengemle konuştum doğum yapmşdı bütün doğum boyunca sana dya ettim dedi ablamda etmiş doğum yaparken sende et ban merymede etsin hepinzi ban dua edin aminnnnnnnnnnnnnnn inş inş o günleride görmeyi nasip eder mevlam bana
çocuklarımızın kararlarına saygı duyarız.bi büyüsünler de bakalım.mrsm.den iyi dünür mü bulacam 🙂 senden de iyi çöpçatan çıkar🙂 şaka bi yana da doğsunlar sağlıklı sıhhatli şimdi tek derdimiz o
ya nedemezsin tabikki ben iyi yaparım çöp çatanlık kendimide ben evlendirdim zaten
hahah rabbim sağlıcakla kucağiniza versin kolay doğumlar versin size inşşş
hep dualarımdsınz bazen diyorum ben okaadr dua ediyorum acaba kabul oluyomu diye inş oluyodur öyle düşünmek bile çok günah aslında
saol bitanem benimm yengemle konuştum doğum yapmşdı bütün doğum boyunca sana dya ettim dedi ablamda etmiş doğum yaparken sende et ban merymede etsin hepinzi ban dua edin aminnnnnnnnnnnnnnn inş inş o günleride görmeyi nasip eder mevlam bana
ya nedemezsin tabikki ben iyi yaparım çöp çatanlık kendimide ben evlendirdim zaten
hahah rabbim sağlıcakla kucağiniza versin kolay doğumlar versin size inşşş
hep dualarımdsınz bazen diyorum ben okaadr dua ediyorum acaba kabul oluyomu diye inş oluyodur öyle düşünmek bile çok günah aslında
Rabbim isteyin vereyim diyor.O vaadinden dönmez.vereceği için isteyin diyor.kabul olacak elbet.zamanı var demek ki.sabrını ölçüyor belki bel ki de daha hayırlı bir zamanı var.
etmez miyim hiçççççç inşallahhhh canım...
bu pazartesi kontrole gidince de dua ederim sen merak etme.
tabiki allahın izniyle sen de bu günleri tadacaksın
ah gülüm her zaman duamın başındasın.çünkü yaşadıklarını bebek özlemini ben de yaşadığım için nasıl zor bişey olduğunu biliyorum.
Rabbim isteyin vereyim diyor.O vaadinden dönmez.vereceği için isteyin diyor.kabul olacak elbet.zamanı var demek ki.sabrını ölçüyor belki bel ki de daha hayırlı bir zamanı var.
allah razı olsun gülümmm benimm hepinizden dua eden etmiyen herkesten ya zaten siz beni anlıyosuz derdimi unutuyorum yoksa yerdim heralde kafayı
ayyy canım yaa ne güzel söyledin o vaadinden dönmez inş canım benim inş vericek bizde sizin gibi göbüşte sağlklı bebişller büyütücez hayal gibi geliyo sanki hiçolmıycakmış gibi ayy ne güzel duygulardır kimbililir