LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.571 eminegelin' Alıntı: arka kapidan gelin bi gören olmasin 🙂 Genişletmek için tıkla ... Sınav stresimi senin patronun üzerinde atabilirim sanırım
eminegelin' Alıntı: arka kapidan gelin bi gören olmasin 🙂 Genişletmek için tıkla ... Sınav stresimi senin patronun üzerinde atabilirim sanırım
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.572 alemsiniz kıslar yaaa güldürdünüz beni🙂 Allah ta sizi güldürsün🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.573 Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr.....
Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr.....
eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.574 LALEZAR' Alıntı: Sınav stresimi senin patronun üzerinde atabilirim sanırım Genişletmek için tıkla ... at at, bi kac hafta sonra bende atcam stresi patronun ve kocamin üzerinden 🙂 eee $aka maka, durumlar nasil, hazirmisin, calistinmi... o sinavi almadan gelme buraya 🙂
LALEZAR' Alıntı: Sınav stresimi senin patronun üzerinde atabilirim sanırım Genişletmek için tıkla ... at at, bi kac hafta sonra bende atcam stresi patronun ve kocamin üzerinden 🙂 eee $aka maka, durumlar nasil, hazirmisin, calistinmi... o sinavi almadan gelme buraya 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.575 sabırsızım' Alıntı: alemsiniz kıslar yaaa güldürdünüz beni🙂 Allah ta sizi güldürsün🙂 Genişletmek için tıkla ... Aminnnnnnnnnnnn sabırsızım İNNNN ŞAAAAAAAAA LLLLLLLLLLLLLLL LAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH 🙂
sabırsızım' Alıntı: alemsiniz kıslar yaaa güldürdünüz beni🙂 Allah ta sizi güldürsün🙂 Genişletmek için tıkla ... Aminnnnnnnnnnnn sabırsızım İNNNN ŞAAAAAAAAA LLLLLLLLLLLLLLL LAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH 🙂
şimall Hamiş Melek 3 Eylül 2010 #16.576 LALEZAR' Alıntı: Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr..... Genişletmek için tıkla ... allh zıhın acıklıgı versın canımgüle güle
LALEZAR' Alıntı: Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr..... Genişletmek için tıkla ... allh zıhın acıklıgı versın canımgüle güle
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.577 LALEZAR' Alıntı: Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr..... Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım🙂 Allah zihin açıklığı versin. göriym seniiiiiiiiiiiiii 🙂
LALEZAR' Alıntı: Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr..... Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım🙂 Allah zihin açıklığı versin. göriym seniiiiiiiiiiiiii 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.578 eminegelin' Alıntı: at at, bi kac hafta sonra bende atcam stresi patronun ve kocamin üzerinden 🙂 eee $aka maka, durumlar nasil, hazirmisin, calistinmi... o sinavi almadan gelme buraya 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kız 7 tane dersim var final zamanı düşüğe denk gelmişti hiç çalışamamıştım ama buna rağmen 2 dersi vermiştim (çokta zekiyimdir ) şimdide en fazla 3 diyorum, yani sınıf tekrarlıycam kesinde, işte en azından çalıştıklarımı inşallah veririm..
eminegelin' Alıntı: at at, bi kac hafta sonra bende atcam stresi patronun ve kocamin üzerinden 🙂 eee $aka maka, durumlar nasil, hazirmisin, calistinmi... o sinavi almadan gelme buraya 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kız 7 tane dersim var final zamanı düşüğe denk gelmişti hiç çalışamamıştım ama buna rağmen 2 dersi vermiştim (çokta zekiyimdir ) şimdide en fazla 3 diyorum, yani sınıf tekrarlıycam kesinde, işte en azından çalıştıklarımı inşallah veririm..
eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.579 LALEZAR' Alıntı: Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr..... Genişletmek için tıkla ... okunmu$ pirincleri unutma 🙂 ders kitaplarini yastigin altina koy, aksam kafana girsin hepsi 🙂))) allah yardimcin olsun
LALEZAR' Alıntı: Gidim bi yüzümü gözümü yıkıyim, biraz balkondan bakim oksijen alayım, sonra DERS BAŞINAAAAAAAA 🙂 Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrr..... Genişletmek için tıkla ... okunmu$ pirincleri unutma 🙂 ders kitaplarini yastigin altina koy, aksam kafana girsin hepsi 🙂))) allah yardimcin olsun