eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.521 sabırsızım' Alıntı: yine mi geldin kıs sen🙂 emineye selam söyleyemedim, boynuma borç kalmasın🙁 Genişletmek için tıkla ... aleyküm sealmmmm.... yaaa bu kizi kovuyoruz yine geliyor 🙂
sabırsızım' Alıntı: yine mi geldin kıs sen🙂 emineye selam söyleyemedim, boynuma borç kalmasın🙁 Genişletmek için tıkla ... aleyküm sealmmmm.... yaaa bu kizi kovuyoruz yine geliyor 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.522 eminegelin' Alıntı: Yagmurcum merhaba... coktandir görüsemiyordukk... canim cok sevindim, insallah melegen hemen geliverir 🙂 cevremde cok var tüp bebek yaptiran... hepsininde bebekleri kucaklarinda.... Genişletmek için tıkla ... inşallah ygmr da kucağına alacak🙂 eminegelin' Alıntı: sabirsizim , sammyha naber kizlarrr.... Genişletmek için tıkla ... ooo hoşgeldin canım🙂 nerdesin kıs sen? lalezar'ın selamı vardı ama kendi de geldi hehe🙂 LALEZAR' Alıntı: Kafam allak bullak oldu ayyyy dur biraz kafamı dağıtayım Genişletmek için tıkla ... gel bi dağıtalım 🙂
eminegelin' Alıntı: Yagmurcum merhaba... coktandir görüsemiyordukk... canim cok sevindim, insallah melegen hemen geliverir 🙂 cevremde cok var tüp bebek yaptiran... hepsininde bebekleri kucaklarinda.... Genişletmek için tıkla ... inşallah ygmr da kucağına alacak🙂 eminegelin' Alıntı: sabirsizim , sammyha naber kizlarrr.... Genişletmek için tıkla ... ooo hoşgeldin canım🙂 nerdesin kıs sen? lalezar'ın selamı vardı ama kendi de geldi hehe🙂 LALEZAR' Alıntı: Kafam allak bullak oldu ayyyy dur biraz kafamı dağıtayım Genişletmek için tıkla ... gel bi dağıtalım 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.523 eminegelin' Alıntı: aleyküm sealmmmm.... yaaa bu kizi kovuyoruz yine geliyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne yapsın? özlüyordur🙂 eee canımın içi sen nasılsın bakem?
eminegelin' Alıntı: aleyküm sealmmmm.... yaaa bu kizi kovuyoruz yine geliyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne yapsın? özlüyordur🙂 eee canımın içi sen nasılsın bakem?
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.524 eminegelin' Alıntı: aleyküm sealmmmm.... yaaa bu kizi kovuyoruz yine geliyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... KAPIDAN KOVSANIZ BACADAN DÜŞERİM
eminegelin' Alıntı: aleyküm sealmmmm.... yaaa bu kizi kovuyoruz yine geliyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... KAPIDAN KOVSANIZ BACADAN DÜŞERİM
eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.525 LALEZAR' Alıntı: Eminecim sabah seni göremezsem diye sabırsızıma slm sölersin demiştim, ama sen burdasın kendi selamımı kendim söyliyim SELAM EMİNECİMMMMMMMMMMMMM 😀 Genişletmek için tıkla ... Selammmm 🙂 bende seni kontrole gelmistim, bakalim calisiyormu sinava diye ama nerdeeeeeeeee 🙂
LALEZAR' Alıntı: Eminecim sabah seni göremezsem diye sabırsızıma slm sölersin demiştim, ama sen burdasın kendi selamımı kendim söyliyim SELAM EMİNECİMMMMMMMMMMMMM 😀 Genişletmek için tıkla ... Selammmm 🙂 bende seni kontrole gelmistim, bakalim calisiyormu sinava diye ama nerdeeeeeeeee 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.526 Kız arkamdan yapın bari dedikodumu, töbe töbe yüzüme karşı yapmayın ayıp ayıp hııııı kaşınmakaşınmakaşınma
Kız arkamdan yapın bari dedikodumu, töbe töbe yüzüme karşı yapmayın ayıp ayıp hııııı kaşınmakaşınmakaşınma
eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.527 sabırsızım' Alıntı: ne yapsın? özlüyordur🙂 eee canımın içi sen nasılsın bakem? Genişletmek için tıkla ... cok iyiyim yarinda haftasonu oooohhh kim tutar beni 🙂 yarin yolu yariliyorum, ayri bi sevinc var o yüzden icimde 🙂 sabah benden önce gelip gitmi$sin, bugünde ben gec kaldim 🙂 ne var yok bakalim....
sabırsızım' Alıntı: ne yapsın? özlüyordur🙂 eee canımın içi sen nasılsın bakem? Genişletmek için tıkla ... cok iyiyim yarinda haftasonu oooohhh kim tutar beni 🙂 yarin yolu yariliyorum, ayri bi sevinc var o yüzden icimde 🙂 sabah benden önce gelip gitmi$sin, bugünde ben gec kaldim 🙂 ne var yok bakalim....
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.528 eminegelin' Alıntı: Selammmm 🙂 bende seni kontrole gelmistim, bakalim calisiyormu sinava diye ama nerdeeeeeeeee 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yaaaaaa sor bak sabırsızıma çalışmıyom muuuu hııııı söylesene, sabahtan beri yeni gelmedim mi söyle söyle hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eminegelin' Alıntı: Selammmm 🙂 bende seni kontrole gelmistim, bakalim calisiyormu sinava diye ama nerdeeeeeeeee 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yaaaaaa sor bak sabırsızıma çalışmıyom muuuu hııııı söylesene, sabahtan beri yeni gelmedim mi söyle söyle hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ygmr06 Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.529 sabırsızım' Alıntı: aaaa hadi hayırlısı olsun canım🙂 Allah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah. sen nerde yaşıyordun? istanbuldaysan hangi hastaneye gidiyorsun? ben de kasım-aralık gibi istiyorum ya ondan sordum. Genişletmek için tıkla ... ankaradayım bensen ne için gidiceksin tüp bebek içinmi
sabırsızım' Alıntı: aaaa hadi hayırlısı olsun canım🙂 Allah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah. sen nerde yaşıyordun? istanbuldaysan hangi hastaneye gidiyorsun? ben de kasım-aralık gibi istiyorum ya ondan sordum. Genişletmek için tıkla ... ankaradayım bensen ne için gidiceksin tüp bebek içinmi
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.530 LALEZAR' Alıntı: Kız arkamdan yapın bari dedikodumu, töbe töbe yüzüme karşı yapmayın ayıp ayıp hııııı kaşınmakaşınmakaşınma Genişletmek için tıkla ... hele o sınavlar bi kötü geçsin! sana hıhı gösteririm
LALEZAR' Alıntı: Kız arkamdan yapın bari dedikodumu, töbe töbe yüzüme karşı yapmayın ayıp ayıp hııııı kaşınmakaşınmakaşınma Genişletmek için tıkla ... hele o sınavlar bi kötü geçsin! sana hıhı gösteririm