seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.511 ygmr06' Alıntı: evdeyim tedavide daha sıklaştığı için bakamıyorum işe sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hımmm tedavi nasıl gidiyor peki? ben de öyle takılıyorum işte. amaçsız, ruhsuz... regli olduğumdan ramazan ayının muhteşemliğini de yaşayamıyorum🙁 sılam_nisa' Alıntı: selam kızlarr geldim ve gidiyorummmm bir selam sölemek istedimmmmmmm kocaman öpüldünüzzzz görüşürüzzzz bye!!! Genişletmek için tıkla ... yaa niye böyle kaçıyorsun🙁 az sohbet etseydik... had ben de öptüm canım seni🙂
ygmr06' Alıntı: evdeyim tedavide daha sıklaştığı için bakamıyorum işe sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hımmm tedavi nasıl gidiyor peki? ben de öyle takılıyorum işte. amaçsız, ruhsuz... regli olduğumdan ramazan ayının muhteşemliğini de yaşayamıyorum🙁 sılam_nisa' Alıntı: selam kızlarr geldim ve gidiyorummmm bir selam sölemek istedimmmmmmm kocaman öpüldünüzzzz görüşürüzzzz bye!!! Genişletmek için tıkla ... yaa niye böyle kaçıyorsun🙁 az sohbet etseydik... had ben de öptüm canım seni🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.512 Sammy_haa' Alıntı: yok yok anne oğul gibi olcak buuu iyiyiz valla tatlıdan nefret ederken tatlı çekio canım yaaaaaaaaa nayır nolamazzzzz 🙂) Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun canım. sağlıklı olsun da🙂
Sammy_haa' Alıntı: yok yok anne oğul gibi olcak buuu iyiyiz valla tatlıdan nefret ederken tatlı çekio canım yaaaaaaaaa nayır nolamazzzzz 🙂) Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun canım. sağlıklı olsun da🙂
ygmr06 Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.513 sabırsızım' Alıntı: hımmm tedavi nasıl gidiyor peki? ben de öyle takılıyorum işte. amaçsız, ruhsuz... regli olduğumdan ramazan ayının muhteşemliğini de yaşayamıyorum🙁 yaa niye böyle kaçıyorsun🙁 az sohbet etseydik... had ben de öptüm canım seni🙂 Genişletmek için tıkla ... bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem tüp bebeğekarar verildi
sabırsızım' Alıntı: hımmm tedavi nasıl gidiyor peki? ben de öyle takılıyorum işte. amaçsız, ruhsuz... regli olduğumdan ramazan ayının muhteşemliğini de yaşayamıyorum🙁 yaa niye böyle kaçıyorsun🙁 az sohbet etseydik... had ben de öptüm canım seni🙂 Genişletmek için tıkla ... bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem tüp bebeğekarar verildi
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.514 ygmr06' Alıntı: bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem tüp bebeğekarar verildi Genişletmek için tıkla ... aaaa hadi hayırlısı olsun canım🙂 Allah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah. sen nerde yaşıyordun? istanbuldaysan hangi hastaneye gidiyorsun? ben de kasım-aralık gibi istiyorum ya ondan sordum.
ygmr06' Alıntı: bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem tüp bebeğekarar verildi Genişletmek için tıkla ... aaaa hadi hayırlısı olsun canım🙂 Allah tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah. sen nerde yaşıyordun? istanbuldaysan hangi hastaneye gidiyorsun? ben de kasım-aralık gibi istiyorum ya ondan sordum.
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.516 LALEZAR' Alıntı: Ben kimim, burası neresiiiii Genişletmek için tıkla ... yine mi geldin kıs sen🙂 emineye selam söyleyemedim, boynuma borç kalmasın🙁
LALEZAR' Alıntı: Ben kimim, burası neresiiiii Genişletmek için tıkla ... yine mi geldin kıs sen🙂 emineye selam söyleyemedim, boynuma borç kalmasın🙁
eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.517 ygmr06' Alıntı: bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem tüp bebeğekarar verildi Genişletmek için tıkla ... Yagmurcum merhaba... coktandir görüsemiyordukk... canim cok sevindim, insallah melegen hemen geliverir 🙂 cevremde cok var tüp bebek yaptiran... hepsininde bebekleri kucaklarinda....
ygmr06' Alıntı: bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem tüp bebeğekarar verildi Genişletmek için tıkla ... Yagmurcum merhaba... coktandir görüsemiyordukk... canim cok sevindim, insallah melegen hemen geliverir 🙂 cevremde cok var tüp bebek yaptiran... hepsininde bebekleri kucaklarinda....
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.519 sabırsızım' Alıntı: yine mi geldin kıs sen🙂 emineye selam söyleyemedim, boynuma borç kalmasın🙁 Genişletmek için tıkla ... Kafam allak bullak oldu ayyyy dur biraz kafamı dağıtayım
sabırsızım' Alıntı: yine mi geldin kıs sen🙂 emineye selam söyleyemedim, boynuma borç kalmasın🙁 Genişletmek için tıkla ... Kafam allak bullak oldu ayyyy dur biraz kafamı dağıtayım
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.520 Eminecim sabah seni göremezsem diye sabırsızıma slm sölersin demiştim, ama sen burdasın kendi selamımı kendim söyliyim SELAM EMİNECİMMMMMMMMMMMMM 😀
Eminecim sabah seni göremezsem diye sabırsızıma slm sölersin demiştim, ama sen burdasın kendi selamımı kendim söyliyim SELAM EMİNECİMMMMMMMMMMMMM 😀