pirenses Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.501 hayırlı cumalar kızlar allahım yaklaşan kadir gecesının yuzu suyu hurmetıne dualarımızı kabul etsın amın amın
hayırlı cumalar kızlar allahım yaklaşan kadir gecesının yuzu suyu hurmetıne dualarımızı kabul etsın amın amın
pirenses Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.502 tebrık ederım lazercım helebı kesınleşsın hamışlin nasıl kutlucak bayram edecek yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
tebrık ederım lazercım helebı kesınleşsın hamışlin nasıl kutlucak bayram edecek yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
Sammy_haa Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.504 selam kızzzlar carizmamı öğrendim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin toprağı boll olsun mekanı cennet olsun işl
selam kızzzlar carizmamı öğrendim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin toprağı boll olsun mekanı cennet olsun işl
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.505 Sammy_haa' Alıntı: selam kızzzlar carizmamı öğrendim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin toprağı boll olsun mekanı cennet olsun işl Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım🙂 naber nasılsınız bakem (anne-kız diyesim geldi🙂)
Sammy_haa' Alıntı: selam kızzzlar carizmamı öğrendim başın sağolsun canım allah rahmet eylesin toprağı boll olsun mekanı cennet olsun işl Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım🙂 naber nasılsınız bakem (anne-kız diyesim geldi🙂)
seldosdemir Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.507 ygmr06' Alıntı: selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... selaaaaaaaaaammmmmmmmmm hoşgeldin🙂 naber ygmrcum? evde misin yoksa yeni işe başladın mı sen? hiç konuşamadık.
ygmr06' Alıntı: selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... selaaaaaaaaaammmmmmmmmm hoşgeldin🙂 naber ygmrcum? evde misin yoksa yeni işe başladın mı sen? hiç konuşamadık.
ygmr06 Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.508 sabırsızım' Alıntı: selaaaaaaaaaammmmmmmmmm hoşgeldin🙂 naber ygmrcum? evde misin yoksa yeni işe başladın mı sen? hiç konuşamadık. Genişletmek için tıkla ... evdeyim tedavide daha sıklaştığı için bakamıyorum işe sen nasılsın
sabırsızım' Alıntı: selaaaaaaaaaammmmmmmmmm hoşgeldin🙂 naber ygmrcum? evde misin yoksa yeni işe başladın mı sen? hiç konuşamadık. Genişletmek için tıkla ... evdeyim tedavide daha sıklaştığı için bakamıyorum işe sen nasılsın
sılam_nisa Hamiş Melek 3 Eylül 2010 #16.509 selam kızlarr geldim ve gidiyorummmm bir selam sölemek istedimmmmmmm kocaman öpüldünüzzzz görüşürüzzzz bye!!!
selam kızlarr geldim ve gidiyorummmm bir selam sölemek istedimmmmmmm kocaman öpüldünüzzzz görüşürüzzzz bye!!!
Sammy_haa Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #16.510 sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin canım🙂 naber nasılsınız bakem (anne-kız diyesim geldi🙂) Genişletmek için tıkla ... yok yok anne oğul gibi olcak buuu iyiyiz valla tatlıdan nefret ederken tatlı çekio canım yaaaaaaaaa nayır nolamazzzzz 🙂)
sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin canım🙂 naber nasılsınız bakem (anne-kız diyesim geldi🙂) Genişletmek için tıkla ... yok yok anne oğul gibi olcak buuu iyiyiz valla tatlıdan nefret ederken tatlı çekio canım yaaaaaaaaa nayır nolamazzzzz 🙂)