Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

🙂)))

ayyy meryemcim ya acayip güldüm millete laf söylüyorum arap çorbasına çevirmişim takıldığını da bilmemek ii şamar oldu bana
çok hoş hamillelerin muhabbeti ya sizi okuyorum öyle
canım inşaallah sen de bu muhabbetleri yapacaksın.ama tek şartı stres yapmayacaksın.ben 8 ay bekledim.2 sene bekleyen arkadaşlarımız var.senin 2. ayda bile stres yapman bebeği Allah korusun engeller.zaten ilk 1 sene çoknormal olmaması

benimki önünü kapatıyor sizinkiler yüzünü 🙂 bakalım bu sefer ne yaramazlık yapacak bizimki .küçük boylarıyla bizlerle ugraşıyorlar yaramazlar 🙂

evet yaa doğsunlar da sorarız onlara

kızlar ben hemen çıkmalıyom.geç kaldım.gelince konuşuruz tekrar çok öptüm sizleri ve yaramazlarınızı

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm yaşı ne olursa olsun dediğin gibi anne annedir hakları ödenmez bizde bebişler doğunca dahada ii anlıcaz onların değerini.tekrardan Allah sabırlar versin cnm

carrizmaaaaaa... berranur cvplamis ordan gördüm...

ba$in sagolsun, allah sabir versin... böyle durumlarda inan ne diyecemi bilmiyorum... babamda annesinin cenazesine gidememisti, gercekten bi evlat icin cok zor bi durum... allah anneannenin mekanini cennet etsin.