ben ilk cocugu oglan isterdim hep.... ama hamile oldugumu ögrenince icimden kiz gecti 🙂
ikisinede hazirim 🙂
ayyy o yüz saklamayi benimkide yapti yaa 🙂 önce kafasini bize dogru cevirdi sonra döndü elleriyle yüzünü kapatti 🙂 ayyyyyy yerim ben onlariii
canım inşaallah sen de bu muhabbetleri yapacaksın.ama tek şartı stres yapmayacaksın.ben 8 ay bekledim.2 sene bekleyen arkadaşlarımız var.senin 2. ayda bile stres yapman bebeği Allah korusun engeller.zaten ilk 1 sene çoknormal olmaması
canım inşaallah sen de bu muhabbetleri yapacaksın.ama tek şartı stres yapmayacaksın.ben 8 ay bekledim.2 sene bekleyen arkadaşlarımız var.senin 2. ayda bile stres yapman bebeği Allah korusun engeller.zaten ilk 1 sene çoknormal olmaması
evet aceleci insan işte ne varsa.inş ağzına sağlık kardeşim sağolun hepiniz de tavsiyeleriniz için. Allah mutluluklarınızı tatlı heyecanlarınızı daim etsin..
Günaydin, hayirli cumalar... cok kötü bi gece gecirdim anneannemi kaybettik bütün gece annemin yanindaydim zor sakinlestirdim anne kac yasinda olurs aolsun anne iste, tutturdu annem ölmemistir yalan söylüyolar ben neden almanyaya geldim annemin yanina gitmek istiyorum diye.. offf gurbette olmak ne zormus annem belki cenazesine bile yetisemiycek, dün gurbette yasamanin ne kadar zor oldugunu anladim...allah mekanini cennet eylesin anneannem...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm yaşı ne olursa olsun dediğin gibi anne annedir hakları ödenmez bizde bebişler doğunca dahada ii anlıcaz onların değerini.tekrardan Allah sabırlar versin cnm
canımmm nezamndır görmemiştim senine kadar da büyüdü yaramazlar yaa inş bu kezki kontrolde gösterir annesine cinsiyetini tatlım sağlıkla doğsunlar hepsi inş
ba$in sagolsun, allah sabir versin... böyle durumlarda inan ne diyecemi bilmiyorum... babamda annesinin cenazesine gidememisti, gercekten bi evlat icin cok zor bi durum... allah anneannenin mekanini cennet etsin.