canımm kıyaam sana niye kötüydün bende çok kötüydüm ama sizin sayenizde toparlandımmm
anamm yine mi yaaa kıs siz nezaman kavga etmeden yaşamayı öğrenecizz allahım yarabbim bide hamişsin ya üzülme geçer çok seviyon kocişini ondan çok takıyon kafana bende senin gibiydim artık akıllandmm inş düzelir herşey sıkma canını
kizlar bu catlaklik olayi yapi meselesiymi$, en pahali yagida alsan en ucuzunda alsan... olcaksa engellenemiyormus, sadece azaltilabiliniyormus.... yani mrs m dedigi gibi önemli olan karnin, gögüslerin nemlendirilmesi... ben iki markanin birden aldim... ama sürmeyi unutuyorum 🙂
hımm allah yardımcın osun kuşumm benim ya yakında yokmudu hastanee aman aman yerim ben onun uykusunu tatlı prensim benimmm çok yakşiklıdır kessin
tezesi ölür onaaa yerim ben onuuuuu
ya ben sırf o doktor için gidiyorum.adam arkadaşın arkadaşı.devlet hastanesi doktoru.aslında muayene bölümünde değil doplerde ama adamı arayıp gidiyorum.sorunlu gebelikler konusunda yurt dışında eğitim almış ve iyi ilgileniyor benimle.iyi doktor gerçekten.o yüzden onca yolu çekiyorum.bilirsin kazlıçeşmede semiha şakir süleymaniye doğum evi var orda
canım aldım ıkı hafta oldu....temız cıktı cok sukur....bu hafta cınsıyetımız garantılencek ınsallah...ayyy bu ay cok gıttım doktora dayanamıyorum test mest dıye baaneyle bebısımı goruyorum..gercı son gıttıgımde uzaylı gıbıydı🙂
bnm önceleri erkek geçiyodu ama ne biliim sanki kız gibi artık yada etraftan kız dedikleri içinmi öel düşünmüye baldım bilmiyom ama ilk günden beri erkek hissediyodum 🙂
heeee güzel demi$, kocumm... abooo ben kizim diye seviyorum, ya oglansa? akli kari$cak yavrumun 🙂 neyse iki haftam kaldi.... ondan sonra anlariz... Kocmu kizmi 🙂
evet yaaaa benim annemde 3 çocuk doğurmuş, maşallah taş gibi 🙂 hiçbir yerinde yırtık çatlak yokkkkk ama kardeşimin karnı çatladı. bakalım benim ne olacak
bu arada tatlı cadım demek cinsiyet garantilenecek, hadi inşallahhhhh tam gösterir kuzucuk