Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sagol canım ....
kesınlıkle katılıyorum benım teyzem ıkı cocouk dogurdu ve bır tane karnında catlagı yok ve ne kullandın dedım hıcbısey dedı....yapıyla cok alakalı....

hımm allah yardımcın osun kuşumm benim ya yakında yokmudu hastanee aman aman yerim ben onun uykusunu tatlı prensim benimmm çok yakşiklıdır kessin
tezesi ölür onaaa yerim ben onuuuuu

ya ben sırf o doktor için gidiyorum.adam arkadaşın arkadaşı.devlet hastanesi doktoru.aslında muayene bölümünde değil doplerde ama adamı arayıp gidiyorum.sorunlu gebelikler konusunda yurt dışında eğitim almış ve iyi ilgileniyor benimle.iyi doktor gerçekten.o yüzden onca yolu çekiyorum.bilirsin kazlıçeşmede semiha şakir süleymaniye doğum evi var orda

bi catlaklar icin birsey yazim dedim, ben yazasiga kadar zaten konu kapanmis 🙂

kizlar ben cikiyorum, hepinizi cok cok öptm.... kendinize.... kuzulariniza... cok cok iyi bakin...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inş canım inş
ohhhhh maşşallah minik prens cocaman olmuş desene yakında askere yollar sonrada mürvetini görürüz kıssss:raila::raila:
hah

bence erkek o zaman bana da millet kız diyordu ama ben başta erkek hissetmiştim
heeee güzel demi$, kocumm... abooo ben kizim diye seviyorum, ya oglansa? akli kari$cak yavrumun 🙂 neyse iki haftam kaldi.... ondan sonra anlariz... Kocmu kizmi 🙂
bence sen de unisex bişi bul çocuk sonra cinsel kimlik karmaşası yaşamasın

vecihi sürüyorum hic catlak yapmiyo hamile olan olmayan herkese önerilir

faydalı olur mutlaka🙂

kizlar ben cikiyorum, hepinizi cok cok öptm.... kendinize.... kuzulariniza... cok cok iyi bakin...

hadi git bakalım.
ama yarın sabah seni de görmek isteriz pistlerde🙂

güle güle canım.
Allah'a emanet ol

tamam canım görüşürüz ben de öptüm, sen de kendine ve bebişine yani kızına iyi bak 🙂

sagol canım ....

kesınlıkle katılıyorum benım teyzem ıkı cocouk dogurdu ve bır tane karnında catlagı yok ve ne kullandın dedım hıcbısey dedı....yapıyla cok alakalı....

evet yaaaa benim annemde 3 çocuk doğurmuş, maşallah taş gibi 🙂 hiçbir yerinde yırtık çatlak yokkkkk ama kardeşimin karnı çatladı. bakalım benim ne olacak

bu arada tatlı cadım demek cinsiyet garantilenecek, hadi inşallahhhhh tam gösterir kuzucuk