Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

valla mı bitanem yaaa ben hamişmiyim acaba allahım neolusun hamiş olıyım bebişimi kucağına alıyımm nelour neolurrrrrr

desen burda ya görmüyomusun kız ayşegülll

hani yaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeee

hosgeldın mrs.m naslsın tatlım?
ızgılım gecer heralde canım yaaa gogusler sor hamıslerımıze olmusmu onlardada

aslıgokceeeeeeeee bısey dıyecegım sana canım ılıskıden sonra nekadar yatıyordun sen?bırde ayaklarını nekadar havada tuttun yada tuttunmu bı soylermısın canım....
canım ben akşamları ilişkide bulundum 10 dakkaya kadar ayaklarımı havada tuttum bide hiç kakmadım sabah kalktım he bide sağıma dönüp yattımm..zaten bebek sağ tarafıma yerleşmiş.sen napıyosun peki hemen kalkıyomusun

yawwww desenimmmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

desennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel artık yolacam saçın başinı ama halim yok yawwww

valla mı bitanem yaaa ben hamişmiyim acaba allahım neolusun hamiş olıyım bebişimi kucağına alıyımm nelour neolurrrrrr

hani yaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeee

ben burdayımmmmmmmmmmm,artık bööleeeeee, forumun bilmişiydim yaaaaa, ondan bööle olduuuu 🙂)
benim regl ağrılarım başladı kızlar vatana millete hayırlı olsunnn

ayyyy canımsın yaaaaa Allah razı olsun gülüm dünkü testtede çok çok hafif çıkmıştı onradan ama sabahki teste göre hareket etmek istedim
çok şükür kurban olduğum Allah ım gönderdi
hepiniz çok çok sağolun dualarınızın desteğinizin sayesinde şuan bu mutluluğu yaşıyorum

hogeldinn bitanemmmmm sana da hayırlı olsunnn yaaaaaaaa nasılsın bakimm bizim minik nasıl okula başladın çok yorma kendini sakın tamm

göster canmm kaşinıyomu yoksa ağrı falanmı varrr nezaman kan testi yapcan nekadar soru sordum ya yoruldummm

hoşbulduk tatlı cadım iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bakalım

mrs.m ıyıyım canım dınlenıyorum bıkac gun daha gecsın temızlıge baslıcam bakalım....
aslıcım 5 dk ancak yatabılıyorum bıde bızım bazen yatmadan önce oluyo bende cok duramıyorum hareket edıyorum kalktıktan sonra yanı....hareket edıyorum eger yatmadan cok önce olursa....

ben burdayımmmmmmmmmmm,artık bööleeeeee, forumun bilmişiydim yaaaaa, ondan bööle olduuuu 🙂)

ayyy canım yaaaaaaaaa bende kesin var bişler yok alltaki yazıyıda görmüyorum kuzum yanda yazıyo kocaman töbe töbe naslsın güzelim

yaaa özledim valla seni yaww isminn de çok yakişmiş kıssssssssssssss

ooooooooooooooooooooooooooo ona bakarsan bende hala devam ediyo
arkadaşımla konuştum bugüm 11. haftada sordum benim bile hala devam ediyor dedi düşün artık
hosgeldın mrs.m naslsın tatlım?
ızgılım gecer heralde canım yaaa gogusler sor hamıslerımıze olmusmu onlardada
ne biliiiim bacım yaaaaaa şimdi yine başlıcam duvarları yumruklamaya
mrs.m canııııım sendede oldumu yaaaaa çok fena