Kızlar hepinize tebrik ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim, bu ayda belki hamile değilim ama o kadar içten tebrikler geldiki sırf sizler için bu ay rabbime dua ediyorum sevincinizi boşa çıkartmasın diye....
Psikolojim kötü kızlar akşam eşim teravihe gittiğinde ezanlar okunurken kendimi tutamadım ağladım, ders çalışıyordum, evin içinde minik ayakların gezindiğini düşündüm, yada yanımdaki kanepede o minicik elleri ayakları, suratı ve minicik dudakları ile bana gülümsediğini düşündüm......
Kendimden çok eşimi mutlu etmek istediğimi biliyorsunuz, onu çok seviyorum ve onu mutlu edemediğim için belkide kendime kızıyorum, belkide isyan ediyorum... (Allahım beni af etsin)
Geçen sefer ki kötü süpriz tamda anneler gününe denk gelmişti, sanırım anneler gününü hep kötü anımsıycam bundan sonra..
Allahım bu sefer bu büyüyü bozulmasın inşallah bebeğim gelmiştir ve bu huzurlu mutlu yuvamız dahada şenlenir bayram ederiz inşallah, ramazan bayramımız bebek bayramına döner...
Kızlar hepinize tebrik ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim, bu ayda belki hamile değilim ama o kadar içten tebrikler geldiki sırf sizler için bu ay rabbime dua ediyorum sevincinizi boşa çıkartmasın diye....
Psikolojim kökü kızlar akşam eşim teravihe gittiğinde ezanlar okunurken kendimi tutamadım ağladım, ders çalışıyordum, evin içinde minik ayakların gezindiğini düşündüm, yada yanımdaki kanepede o minicik elleri ayakları, suratı ve minicik dudakları ile bana gülümsediğini düşündüm......
Kendimden çok eşimi mutlu etmek istediğimi biliyorsunuz, onu çok seviyorum ve onu mutlu edemediğim için belkide kendime kızıyorum, belkide isyan ediyorum... (Allahım beni af etsin)
Geçen sefer ki kötü süpriz tamda anneler gününe denk gelmişti, sanırım anneler gününü hep kötü anımsıycam bundan sonra..
Allahım bu sefen bu büyüyü bozulmasın inşallah bebeğim gelmiştir ve bu huzurlu mutlu yuvamız dahada şenlenir bayram ederiz inşallah, ramazan bayramımız bebek bayramına döner...
Lalezar cnm yazını okudum offffffff uzulme cnm lutfen..allahın bır bıldıgı var demek..vaktı zamanı var demek..tabı ınsan cok ama cok uzuluo nıye ben hamıle kalamıom dıe emınım bırgun anne olacagız..sende ıcındekı umudu hıc yıtırme lutfen.
ben de seni çok seviyorum. sen benim "umut modelimsin"🙂
ama canımı sıkmamaya söz veremiycem 🙂 her regli benim için yeni bir başlangıç değil, olmayacak düşüncesine bir adım daha yaklaşma anlamına geliyor artık...
Lalezar cnm yazını okudum offffffff uzulme cnm lutfen..allahın bır bıldıgı var demek..vaktı zamanı var demek..tabı ınsan cok ama cok uzuluo nıye ben hamıle kalamıom dıe emınım bırgun anne olacagız..sende ıcındekı umudu hıc yıtırme lutfen.
Umudumu yitirmiş olsam buraya bile girmem, bu satırları yazmam Cey...
ama bunu söylemesi kolay sanırım sen 82 doğumlusun, bak ben 71 doğumluyum aramızda 9 yayş var ve bu yaş beni ürkütüyo sadece....
Buradaki belkide en UMUTSUZ ama yinede en UMUTLU gözüken benim...