Sammy_haa Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.751 kızlar benim de işim var çıkmıorum buralardaım ama ara sıra bakıcam öptüm bende
M mrs m. Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.752 LALEZAR' Alıntı: Canlarım ciğerlerim, hatta duble ve duble olmayan kardeşlerim hepinizi çoooookk öpüyorum ve artık gitmek zorundayım, ama yine arada sizi yoklarım güle gülegüle gülegüle gülegüle gülegüle güle Genişletmek için tıkla ... tamam canımmmm sana iyi çalışmalarrrr allah okkalı zihin açıklığı versin 🙂 ben de çok öpüyorum
LALEZAR' Alıntı: Canlarım ciğerlerim, hatta duble ve duble olmayan kardeşlerim hepinizi çoooookk öpüyorum ve artık gitmek zorundayım, ama yine arada sizi yoklarım güle gülegüle gülegüle gülegüle gülegüle güle Genişletmek için tıkla ... tamam canımmmm sana iyi çalışmalarrrr allah okkalı zihin açıklığı versin 🙂 ben de çok öpüyorum
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.753 LALEZAR' Alıntı: İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir bir şeyi 40 dersen olurmuş yaaa 40 kere yazdım Genişletmek için tıkla ... heyyy maşşallah nediyim sana azimli ksss canımm inş hamişsidir 41 oldu hahah mrs m.' Alıntı: ayşegülcüm rahatlamana sevindim canım benimmmmm 🙂 aferin sana kızzz lalezarrrrrr 40 bin kere allahım kabul eder inşallahhhhh Genişletmek için tıkla ... sizin sayenizde bitanem allah sizden razı olsun bebişleriniz, sağlıcakla kolaylıkla doğurun inş LALEZAR' Alıntı: Canlarım ciğerlerim, hatta duble ve duble olmayan kardeşlerim hepinizi çoooookk öpüyorum ve artık gitmek zorundayım, ama yine arada sizi yoklarım güle gülegüle gülegüle gülegüle gülegüle güle Genişletmek için tıkla ... güle cenım yaaa özliycem seniii
LALEZAR' Alıntı: İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir İnşallah hamileyimdir bir şeyi 40 dersen olurmuş yaaa 40 kere yazdım Genişletmek için tıkla ... heyyy maşşallah nediyim sana azimli ksss canımm inş hamişsidir 41 oldu hahah mrs m.' Alıntı: ayşegülcüm rahatlamana sevindim canım benimmmmm 🙂 aferin sana kızzz lalezarrrrrr 40 bin kere allahım kabul eder inşallahhhhh Genişletmek için tıkla ... sizin sayenizde bitanem allah sizden razı olsun bebişleriniz, sağlıcakla kolaylıkla doğurun inş LALEZAR' Alıntı: Canlarım ciğerlerim, hatta duble ve duble olmayan kardeşlerim hepinizi çoooookk öpüyorum ve artık gitmek zorundayım, ama yine arada sizi yoklarım güle gülegüle gülegüle gülegüle gülegüle güle Genişletmek için tıkla ... güle cenım yaaa özliycem seniii
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.754 bende gidim kocaşimi işe yolluyum öptüm hepinizi çok çok saolun
M mrs m. Daimi Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.755 kızlar ben de çıkayım, şu mutfağı toparlamam lazım malesef 🙂 ayyy iş yapmak hiç bana göre değil benim prenses olmam lazımmış ya neyse 🙂 hadi öptüm siziiiii yine gelirim
kızlar ben de çıkayım, şu mutfağı toparlamam lazım malesef 🙂 ayyy iş yapmak hiç bana göre değil benim prenses olmam lazımmış ya neyse 🙂 hadi öptüm siziiiii yine gelirim
S senagül Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.757 slm kızlar.uzun zamandır girememiştim işler yoğun bu aralar nasılsınız.
Sammy_haa Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.758 ayyy alt tarafı evi süpürdüm banyoyu topladım mutfağı topladım her yerim ağrıooo
S senagül Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.759 betül tebrik ederim canım.işallah allah meleklerimizi kucağımıza alacağımız günleride gösterir.betülcüm şuan yaşadığın mutluluk tarifsizdir eminim tadını çıkar.
betül tebrik ederim canım.işallah allah meleklerimizi kucağımıza alacağımız günleride gösterir.betülcüm şuan yaşadığın mutluluk tarifsizdir eminim tadını çıkar.
S senagül Üye Üye 31 Ağustos 2010 #15.760 Sammy_haa' Alıntı: ayyy alt tarafı evi süpürdüm banyoyu topladım mutfağı topladım her yerim ağrıooo Genişletmek için tıkla ... semihacım daha ne yapıcaksın artık çok çabuk yoruluyoruz.bebişler istemiyo dün bende dinlene dinlene yaptım bütün işleri valla.
Sammy_haa' Alıntı: ayyy alt tarafı evi süpürdüm banyoyu topladım mutfağı topladım her yerim ağrıooo Genişletmek için tıkla ... semihacım daha ne yapıcaksın artık çok çabuk yoruluyoruz.bebişler istemiyo dün bende dinlene dinlene yaptım bütün işleri valla.